Zo bespaart u geld vanuit uw eigen huis

Zo bespaart u geld vanuit uw eigen huis

U bent bewust bezig met geld besparen. U let op de boodschappen, probeert vaker de fiets te pakken in plaats van de auto en u koopt pas kleding als u het echt nodig hebt. Toch zijn er een paar simpele manieren waarmee u ook in uw eigen huis al snel wat geld kunt besparen. 
 
Investeer in dubbel glas. Mocht u in een oudere woning wonen, dan kan het zijn dat u nog enkel glas in de raamkozijnen hebt zitten. Hierdoor gaan uw stookkosten onnodig omhoog.

Wanneer u investeert in dubbel glas, hebt u even een hoge kostenpost, maar u zult merken dat u dat geld snel zult terugverdienen. Ook kan het lonen om de thermostaat nog eens goed te bekijken.

Hoe staat deze ingesteld? De verwarming kan natuurlijk makkelijk omlaag als er de hele dag niemand thuis is. Ook ’s nachts is het niet nodig om het huis warm te houden. Stel de thermostaat zo in dat deze aan springt voordat u uit uw bed komt, af slaat als u naar uw werk gaat en weer aanspringt voordat u thuis komt. 
 
Een andere goede investering is het installeren van zonnepanelen op het dak. Het stroomverbruik neemt niet af, maar bij de juiste weersomstandigheden (en de zon schijnt vaker dan u denkt) zult u veel stroom terug leveren, wat een mooi resultaat zal opleveren op de afrekening.

Op den duur kunt u hier ook veel geld mee besparen. Bovendien bestaan er tegenwoordig leuke applicaties voor op uw smartphone, waarmee u precies kunt bijhouden hoeveel kilowattuur u hebt verdiend op een dag. Zo bent u extra bewust van uw verbruik en daarmee gelijk uw geldbesparing. 

Besparen

bespaartbespareneigen huisenergiegeld besparenhuishuskostepostraamkozijnenverwarming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar
Bespaar vandaag al op je autoverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over autoverzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van de verschillende auto verzekeringen. Je kunt er direct geld mee besparen en je bent vaak veel uitgebreider verzekerd dan bij je huidige verzekeraar.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je energierekening!
Je hebt zojuist gelezen over energie kosten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van jouw energiekosten. Je kunt er per jaar heel veel geld mee besparen. Zo behalen onze klanten een gemiddelde besparing van maar liefst 367 euro per jaar. Niet mis toch?
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je telefoon abonnement!
Je hebt zojuist over telefoon abonnementen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende telecom aanbieders die er zijn. Je kunt er honderden euro’s mee besparen of de nieuwste mobiele telefoon door scoren.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je zorgverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vergelijking tussen verschillende grote zorgverzekeraars. Op deze manier kun je veel geld op je basis zorg verzekering besparen. Maar ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.
Geld besparen ... ?