Welke vakantie vergelijkingssites zijn er?

Veel mensen gaan jaarlijks op vakantie in de zomer en de winter. We houden ervan om even paar dagen of weken lekker niks te doen. Natuurlijk heeft dit ook te maken met de komst van het internet.

Hierdoor is de traditionele reisbureau overbodig en kun je zelf een hele reis uitstippelen. De honderden vergelijkingsites maken het mogelijk om met paar muisklikken een reis te boeken. Een reisbureau is vaak persoonlijker en kan je goed laten adviseren. 

Waar kan je vakanties vergelijken? 

Waar kan je vakanties vergelijken?

Vergelijken van vakanties en reizen kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld op de website van de luchtvaartmaatschappij, reisorganisatie of een vergelijkingssite. Het is altijd zinvol om een vakantie te vergelijken bij diverse reisaanbieders.De prijzen zijn dynamisch, wat betekent dat het op elke moment aangepast kan worden. Neem hier de tijd voor, want op het internet vind je veel informatie. Bekende websites zijn onder ander Skyscanner, Momondo, Prijsvrij en Trivago. 

Skyscanner 

Skyscanner

Een bekende internationale zoekmachine voor het zoeken van vakanties. Je kunt op de website van Skyscanner honderden bestemmingen, hotels en vliegmaatschappijen vergelijken. Dit doe je door eenvoudig je bestemming en datum in te voeren wanneer je wilt vertrekken. De website is gratis en betalen van een boeking doe je op de website van de reisaanbieder.  

Momondo 

Momondo

Ook momondo is gratis. Je kunt hier allerlei bestemmingen en luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken. Het is geen reisbureau, de boeking doe je bij de betreffende vliegmaatschappij.

Hoe werkt het? Ga naar de website en kies de luchthaven vanaf waar je gaat vertrekken. Kies vervolgens je vertrek en retourdatum. Je krijgt een overzicht te zien met prijzen op welke dagen het duurste en goedkoopst is. 

Vakantie via reisbureau en vergelijkingsites 

Vakantie via reisbureau en vergelijkingsites

Voordeel van een reisbureau is dat je direct vragen kan stellen aan de reisadviseur. Zij of hij heeft kennis over het land en bestemming. Ook kun je wensen aangeven en medewerker van het reisbureau kan een geschikte vakantie voor je vinden.

Een reis boeken via het reisbureau hoeft niet duurder te zijn. Online kun je snel reizen vergelijken en alle websites langsgaan. Een voordeel van online boeken is dat je reviews kunt lezen van andere vakantiegangers. Lees je veel negatieve beoordelingen dan kun je hierop je wensen aanpassen. Het is overzichtelijk en transparant.

Wil je geld besparen, dan is het vergelijken een goed begin. Het zoeken van je vakantie begint meestal online op je telefoon of achter je laptop. 

Online radar 

Online radar

Als je op vakantie gaat laat je familie en vrienden enkele weken achter je. Het zou toch leuk zijn als zij jouw kunnen volgen terwijl je in het vliegtuig zit. Via de website van VluchtVolgen24 is dit mogelijk! Het enige wat nodig is een vluchtnummer.

Hiermee zie je direct wanneer de vliegtuig is vertrokken, wat de bestemming is en hoelaat, hoe hoog het vliegt en de snelheid. Ook leuk om eens te proberen. Bijvoorbeeld als een vliegtuig over je heen vliegt, kun je direct zien van welke luchtvaartmaatschappij en bestemming. 

Vijf tips & tricks 

  1. Wil je op de hoogste zijn van de laatste aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrieven. 
  2. Kies voor een andere luchthaven als vertrekpunt. Woon je langs de grens? Misschien is het goedkoper als je vliegt vanaf een luchthaven in Duitsland of België. 
  3. Wees flexibele met de data. Het kan soms enkele euro’s verschillen als je op een andere dag vertrek. 
  4. Heb je een reis- of annuleringsverzekering? Maak een keuze of je dit nodig hebt of niet. 
  5. Boek een vakantie enkele weken van te voren. De prijzen in het hoogseizoen zijn vaker het hoogst. 

Jouw vakantiepret begint dus al vanaf het moment dat je de vakantie gaat boeken tot het moment daar is en je echt naar de vakantiebestemming toe zal gaan. Waarbij vrienden en familie je vlucht kunnen volgen en bijna met je meeklappen tijdens het landen.


Profiteer van hoge kortingen en vakantievoordeel.

Beste producten

Je hebt zojuist over vakanties en reizen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de vele reisorganisaties en hun vakantie deals. Op deze manier zorg je er niet alleen voor dat je veel geld bespaard maar ook dat je van een volledig verzorgde vakantie of reis geniet.

De beste vakantiedeals van dit moment …

  • Binnen 2 minuten een unieke vakantiedeal of reis die bij je wensen past. 
  • Je vergelijkt veel verschillende reisorganisaties en mogelijkheden met elkaar.
  • Bespaar tot honderden euro’s op je vakantie of reis die je wilt maken.
  • Begin vandaag al met vergelijken, het is 100% gratis en onafhankelijk!!!
  • Wij vergelijken dagelijks voor honderden vakantiegangers en reizigers.

Je kunt tot honderden euro’s op je vakantie of reis besparen. Het maken van een vergelijking is dus zeker de moeite waard. Je profiteerd bovendien van absoluut voordeel omdat wij niet met een tussenpersoon werken. Nog meer voordeel om rekening mee te houden. Laat die vakantiedeals maar zien!

Bespaar vandaag al op vakantie


 

Accommodaties vakantie blog

adviserenannulering verzekeringannuleringsverzekeringhoogseizoenluchthavenmomondoonline radarreisbureauskyscannervakantie aanbiedingenvakantie vergelijkenvakantie vertrekpuntenvakantiepretvakantiesvakanties vergelijkenvergelijkingssitesvertrekpuntenvliegtuig volgenvlucht volgenvolg je vlucht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar
Bespaar vandaag al op je autoverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over autoverzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van de verschillende auto verzekeringen. Je kunt er direct geld mee besparen en je bent vaak veel uitgebreider verzekerd dan bij je huidige verzekeraar.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je energierekening!
Je hebt zojuist gelezen over energie kosten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van jouw energiekosten. Je kunt er per jaar heel veel geld mee besparen. Zo behalen onze klanten een gemiddelde besparing van maar liefst 367 euro per jaar. Niet mis toch?
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je telefoon abonnement!
Je hebt zojuist over telefoon abonnementen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende telecom aanbieders die er zijn. Je kunt er honderden euro’s mee besparen of de nieuwste mobiele telefoon door scoren.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je zorgverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vergelijking tussen verschillende grote zorgverzekeraars. Op deze manier kun je veel geld op je basis zorg verzekering besparen. Maar ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.
Geld besparen ... ?