Welke energieleverancier investeert in groen?

Welke energieleverancier investeert in groen?

Het energiebedrijf Vandebron is een van de Nederlandse energiebedrijven die steeds opnieuw in groene stroom en gast aan het investeren is. Ze hebben de afgelopen jaren behoorlijk aan de weg getimmerd met lokale initiatieven die vooral van de land en tuinbouw afkomstig zijn. Je kunt denken aan windmolen initiatieven, bio gas installaties en zonnepanelen.

Het bedrijf overtuigd steeds meer Nederlandse huishoudens van de voordelen en mogelijkheden. Zo zijn ze inmiddels gegroeid tot een aanzienlijk bedrijf dat je op alle vlakken zult tegenkomen. Waaronder in onze energie vergelijker op de website.

?wi=351297&ws= - Vergelijkhetgewoon.nl

Waarom zou je voor vandebron kiezen?

Ik heb toevallig zelf een goede ervaring met vandebron. Ze zorgen voor een website waarop je alles eenvoudig, snel en vooral overzichtelijk kunt terugvinden. Daarnaast zijn ze met hun inkoop in staat om gunstige tarieven te bieden. Verder is het contact met de klantenservice, zoals ik deze heb ervaren snel en prettig. Goed bereikbaar, wat heb je nog meer nodig.

Wanneer ik kijk naar de soorten contracten heb ik zelf een jaarcontract. Omdat ik als geen ander weet dat energieprijzen elk moment kunnen veranderen, met name in de positieve richting. Daarom wil ik niet vastzitten aan een vast contract voor meer dan een jaar.

Verder is de berichtgeving uitstekend, je krijgt netjes de mailtjes in je mailbox. En die zijn net als de website en energieproducten eenvoudig. Gewoon lekker hollands zou je het kunnen noemen.

Is Vandebron goedkoop of duurzaam?

De deal die ik heb kunnen binnenhalen was vooral goedkoop en duurzaam. Want het is gewoon een feit dat Vandebron uitsluitend duurzame groene energie aan klanten wil aanbieden. Zo kan een aanbieder als vandebron je aangenaam verrassen.

De prijs voor energie is tot heden nog altijd lager dan menig ander aanbieder, het is misschien zo dat ik op het juiste moment ben ingestapt. Maar hoe dan ook, ik ben tevreden met het tarief dat goedkoop is en de energiekeuze die vooral duurzaam is.

Het is bovendien een groot voordeel dat groene energie dag en nacht opgewekt kan worden door de vele windmolen initiatieven die er zijn. Zeker de moeite waard dus om eens te kijken en vergelijken.

Vergelijk zelf de energieproducten eens, pak je voordeel.

Hoe bespaar je geld

4 Comments

  • Naast dit verhaal ben ik al jaren tevreden klant van vandebron energie. Goede service en een eerlijke prijs voor goede energie. Zou het iedereen aanraden!

  • Ik ben zojuist energiekosten aan het vergelijken, bij mij was neosmart energie de goedkoopste keuze, op een aantal euro na gevolgd door vandebron energie. Nu heb ik niet veel gehoord over neosmart energie dus mijn keuze toch laten vallen op vandebron.

    • Goed dat je gebruik heb gemaakt van de vergelijk mogelijkheid op onze website. Er zijn verschillende aanbieders met goedkope groene energie uit Nederland, waaronder ook minder bekende initiatieven die uitstekend presteren. Die worden in onze vergelijking meegenomen. Het ligt er hierbij vooral aan waar je een goed gevoel bij hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *