Wat zijn de beste telefoons bij een abonnement?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe mobiel omdat je jouw telefoon abonnement weer kan verlengen is het belangrijk te weten welke keuze je hebt. Er komen elk jaar namelijk verschillende soorten mobieltjes op de markt. Met elk eigen unieke functies en mogelijkheden. 

Je kunt bijvoorbeeld voor een Apple Iphone kiezen. Of wat dacht je van de nieuwste Samsung telefoon. Maar wat zijn de beste telefoons bij een abonnement. Er zijn bovendien ook nog eens veel andere (minder bekende) merken die prima telefoons aanbieden.

Je merkt het vaak alleen in de prijs van een mobiel. Je kunt denken aan Huawei of andere goedkopere merken met vaak ook goede specificaties en eigenschappen. Met onze vergelijker heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een mobiel die aan je voorwaarden voldoet. Je wilt misschien een goede camera of een groot scherm omdat je er veel op wilt doen. Er is veel te vinden en kiezen. Door goed te gaan vergelijken vind je zeker de beste telefoons bij een abonnement.  

Over de keuze die je hebt vertel ik je graag veel meer. Het is immers belangrijk dat je weet welke mobiele telefoon het beste bij je wensen past. Wil je wel een echt merk? Dan kun je er ook altijd nog voor kiezen om een ouder model te kopen. Deze zijn vaak ook goedkoper dan de nieuwe modellen telefoons bij een abonnement.  winkelen

Bovendien zijn er ook bulkacties bij verschillende providers. Je hebt dan soms een relatief nieuw model telefoon tegen een absolute bodemprijs. Nadeel hiervan is dat je vaak wel aan een tweejarig abbonement zit.  

Waarom je voor een Apple Iphone als beste telefoon bij je abonnement kiest?

Waarom je voor een Apple Iphone bij je abonnement kiest?

Het is weer zover! Je kan eindelijk je telefoon abonnement verlengen! Wanneer je dat gaat doen zal je zien dat er een hele hoop keus is uit abonnementen en smartphones die daarbij horen. Één van de populairste smartphones die je bij een abonnement kan kiezen is de iPhone.  

De iPhone is uiteraard van Apple en zij zijn pionier op het gebied van de mooiste en nieuwste smartphones. Je kan uit enorm veel verschillende iPhones kiezen tegenwoordig. Op dit moment is de iPhone 11 uit. Als je deze nieuwe wilt kopen betaal je de hoofdprijs. De Iphone 11 Pro Max kost je tussen de 900 en 1050 euro! Wanneer je een abonnement neemt spreid je deze kosten per maand en ben je nie in één keer een smak geld kwijt! 

Waarom je voor een Samsung Galaxy bij je abonnement kiest? 

Waarom je voor een Samsung Galaxy bij je abonnement kiest?

Naast Apple is Samsung op dit moment het grootste bedrijf in smartphones. Samsung is een groot merk wat al sinds 1938 bestaat! Na jarenlange vernieuwende technologieën in bijvoorbeeld televisies en andere apparatuur, hebben ze nu een grote inhaalslag gemaakt binnen de smartphone branche. Samsung heeft al een hele lange lijst van uitgebrachte smartphones.  

Begin 2020 zijn daar de Samsung Galaxy A51 en de A71 bij gekomen. De allernieuwste smartphone van Samsung is de Galaxy Note 20. Als je op internet zoekt naar de specificaties zal je zien dat het nieuwste van het nieuwste aanwezig is op dit toestel. Maar als je deze los wilt kopen kost je dat rond de 900 euro. Daarom is het voor veel mensen erg aantrekkelijk een abonnement af te sluiten waar de smartphone bij inbegrepen is. Hierdoor betaal je niet alles in één keer maar in een periode van bijvoorbeeld twee jaar. 

Waarom je voor een Huawei bij je abonnement kiest? Is dat de beste telefoon?

Waarom je voor een Huawei bij je abonnement kiest?

Huawei is sinds een aantal jaar wat controversieel te noemen. Complotdenkers zeggen dat ze ons allemaal bespioneren via software op de smartphones. Nu is hier echter geen hard bewijs van en zijn deze toestellen gewoon goedgekeurd volgens de Europese normen. Huawei is een Chinees bedrijf wat al sinds 1987 bestaat.  

De laatste paar jaar hebben ze de smartphone wereld veroverd. En dat hebben ze gedaan met een aantal specificaties die soortgelijke andere smartphones niet hebben. Zo is een Huawei Smartphone erg licht. Het wordt daarnaast ook wel het hipste low budget merk in smartphone wereld genoemd.  

Als je voor een Huawei telefoon kiest weet je dat je een goede smartphone hebt voor een veel lagere prijs. Dat scheelt weer in je maandelijkse abonnementskosten.  

Zijn er ook goedkopere telefoons bij een telefoon abonnement?

Zijn er ook goedkopere telefoons bij een telefoon abonnement?

Als je een nieuw abonnement bij een telefoon provider afsluit kan je natuurlijk voor het nieuwste van het nieuwste gaan. Maar jij bent op zoek naar de beste telefoon. De grote merken als iPhone en Samsung varen daar wel bij. En als je altijd al een iPhone gewend bent zal je waarschijnlijk snel voor een nieuwe iPhone gaan.  

Maar het is de moeite waard om online eens goed te vergelijken welke smartphones goede specificaties hebben. Als je deze naast elkaar zet zal je merken dat er ook goedkopere merken smartphones zijn die al jouw wensen aan boord hebben. Hierdoor ben je dus maandelijks veel minder geld kwijt maar heb je wel gewoon een hele goede smartphone! 

Waarom je juist voor een goedkopere telefoon zou kiezen?

Waarom je juist voor een goedkopere telefoon zou kiezen?

De nieuwste smartphone van een bekend merk in je bezit hebben is de laatste jaren echt een imago dingetje geworden. Want als je niet de allernieuwste hebt, tel je niet mee. Echter betaal je voor een groot merk ook veel meer geld.  

Als je een abonnement met een smartphone van rond de 1000 euro neemt houdt dat in dat je een lening afsluit ter waarde van 1000 euro. Deze worden bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) geregistreerd. Hierdoor is het lastiger om bijvoorbeeld een lening op iets anders te nemen als bijvoorbeeld een auto of een willekeurige andere lening.  

Houd dus goed in de gaten wat het  betekent voor jouw BKR registratie en kredietwaardigheid wanneer je een nieuw abonnement afsluit. 

Is het verstandig om een nieuwe mobiel te verzekeren?  

Is het verstandig om een nieuwe mobiel te verzekeren?

Wanneer je een goedkopere mobiele telefoon hebt is verzekeren vaak niet de moeite waard. Maar als je een duurdere mobiel hebt, bijvoorbeeld een Samsung of Apple telefoon is het verzekeren van de mobiel wel de moeite waard. Omdat je vaak toch met een eigen risico te maken hebt. 

Het eigen risico verschilt per soort verzekering. Vaak is het eigen risico 100 euro en worden kosten vaak vergoed op dagwaarde. Voor nieuwe mobieltjes ligt daar vaak een groot probleem. Omdat de waarde van mobieltjes vaak al snel dalen na het eerste gebruik. 

Een verzekering is dus zeker de moeite waard. Maar je moet er goed bij nadenken of de waarde van de verzekering ook noemenswaardig is. Een verzekeraar kan je hier vaak meer over vertellen. 

Mobiele telefoons via het buitenland kopen?

Mobiele telefoons via het buitenland kopen?

Wanneer je een mobiele telefoon vanuit het buitenland importeert heb je vaak te maken met een aantal nadelen. Zo zijn de telefoons niet afgestemd op de Nederlandse mobiele netwerken of krijg je heen andere updates dan bij de Nederlandse telefoons. 

Als je toch besluit een mobiele telefoon vanuit het buitenland te importeren is het altijd goed om ook te kijken naar de importeer kosten. Soms heb je namelijk forse kosten te maken. Deze komen tot stand naar aanleiding van belastingen over de waarde. 

Een ander nadeel die je soms tegenkomt is het hebben van een Engelse mobiel die je niet op een andere taal kan inzetten.  

Vergelijk gerust eens de mogelijkheden om de beste telefoon bij je abonnement te kiezen. Denk ook aan de BKR registratie wanneer je een telefoon neemt waarvan de afbetaling hoger is dan 250 euro. 

Geef hieronder je voorkeuren en binnen enkele seconden krijg je een overzicht met de beste telefoon abonnementen.Telecom telefoon abonnementen blog

abonnementapplebeste mobielhuaweiiphonemobiel abonnementmobiel vergelijkensamsung abonnementsamsung telefoontelefoon abonnementtelefoon samsungvergelijken

Comments are disabled.