Vergelijk sim-only mobiele telefonie deals met elkaar.

Vergelijk sim-only mobiele telefonie deals met elkaar.

Ben je toe aan een nieuw abonnement? Dan is dit het moment om te jouw mobiele abonnement te vergelijken. Vergelijk sim-only mobiele telefonie of kies je toch liever voor een abonnement met toestel? Dit is wat je over een sim-only abonnement moet weten. Ben jij er straks klaar voor? Vergelijk sim-only dan direct.

Bij een sim-only abonnement koop je uitsluitend de telefonische dienst van een specifieke provider. Daardoor kun je veel voordeel pakken. Die je met een all-in telefoonabonnement niet hebt. Het vergelijken van de aanbieders is met onze sim-only vergelijker in een handomdraai klaar. Het kost je hooguit enkele minuten. Maar dan weet je direct hoeveel je kunt besparen. Soms kan je besparing oplopen tot honderden euro’s per jaar. Dat is geld waar je veel leuke dingen voor kunt doen.

Bij het vergelijken van abonnementen zonder mobiel is het goed te kiezen voor een abonnement die bij je past. Je kunt denken aan belminuten, internet of de looptijd.

Wat je echt moet weten over het vergelijken van sim-only lees je in dit artikel. Ik geef je informatie over waarop je moet letten en wat er allemaal mogelijk is.

Vergelijk sim-only belkosten van een sim-only abonnement. 

Vergelijk sim-only belkosten van een sim-only abonnement.

Wanneer jij al beschikt over een goede mobiele telefoon waar je tevreden mee bent, kies je uiteraard voor een sim-only abonnement. Zo goed als alle mobiele telefonie providers in Nederland bieden naast de gewone abonnementen ook sim-only abonnementen aan.

Bij een sim-only abonnement betaal je alleen voor sms-, bel- en datakosten. Wanneer je op dit moment een abonnement hebt inclusief toestel kan je deze ook verlengen op basis van sim-only. Hierdoor druk je je maandelijkse kosten omdat je al een toestel hebt.

Maar als je wilt kijken waar je het goedkoopst uit bent, is het slim om de verschillende sim-only abonnementen en aanbieders met elkaar te vergelijken. Ook als je voor onbeperkt bellen, smsen en data wilt gaan zijn er grote prijsverschillen. Zoek dus goed uit waar jij het beste jouw sim-only abonnement af sluit en vergelijk sim-only zorgvuldig.

Vergelijk sim-only internet kosten van een sim-only abonnement. 

Vergelijk sim-only internet kosten van een sim-only abonnement.

Mobiele aanbieders werken meestal met verschillende bundels. Zo kan je kiezen voor verschillende abonnementen met een bepaald data limiet. Wanneer je online gaat zoeken naar de prijzen van bijvoorbeeld 5 gigabyte data per maand zal je zien dat sommige providers het dubbele qua kosten rekenen.

Tegenwoordig zijn er steeds meer aanbieders die onbeperkt data leveren, hierdoor valt nooit meer je internet uit en kan je overal onbeperkt streamen.

Wanneer je regelmatig op vakantie in het buitenland gaat, moet je ook even kijken naar wat de internetkosten over de grens zijn. Binnen de Europese Unie is dat op dit moment vastgesteld en kost dit je niks extra’s. Maar buiten de EU kunnen de kosten aanzienlijk per provider verschillen.  

Vergelijk de looptijd van een sim-only abonnement.

Vergelijk de looptijd van een sim-only abonnement.

Als je hebt gekozen om voor een sim-only in plaats van een abonnement met toestel, kan je kijken naar de looptijd van je contract. De meest gangbare contracten zijn één of twee jaar.

In deze periode zit je dan vast aan vast bel-, sms- en datakosten. Hierbij zijn de kosten voor een éénjarig abonnement vaak hoger dan die voor een tweejarig contract. Ze bieden je dus eigenlijk een beetje korting door jou langer aan hen te binden.

Check dus goed wat je maandelijkse kosten zijn en reken het verschil uit tussen een één- en tweejarig abonnement. Op deze manier kom je erachter hoeveel voordeel je uit een bepaald abonnement kan halen.  

Waarom zou je voor een sim-only abonnement kiezen?

Waarom zou je voor een sim-only abonnement kiezen?

Er zijn verschillende redenen om voor een sim-only abonnement te kiezen. Bij een abonnement met toestel, dus geen sim-only, betaal je aanzienlijk meer per maand.

Gelukkig zijn er genoeg providers die sim-only abonnementen aanbieden. Wanneer je zelf nog een goed werkend toestel tot je beschikking hebt, is een sim-only abonnement erg voordelig, je kan wel tot 80% aan kosten per maand besparen. 

Ook kan je je favoriete mobiele telefoon los kopen. Hierdoor ben je niet afhankelijk van de mobiele providers om je telefoon te kopen, maar kan je ook terecht bij veel andere winkels.

Een ander voordeel is dat veel providers sim-only abonnementen leveren die maandelijks opzegbaar zijn. Zo kan je snel weer switchen wanneer je niet tevreden bent. Genoeg redenen om dus te kiezen voor een sim-only abonnement.

Met onze vergelijker kies je altijd een netwerk met landelijke dekking.

Met onze vergelijker kies je altijd een netwerk met landelijke dekking.

Er is niets vervelender dan geen bereik hebben. Daarom is het goed te weten dat de sim-only providers die je bij ons kunt vergelijken een goede landelijke dekking hebben. Van de dichtbevolkte randstad tot aan de vele uithoeken van het land.

Op de website van de providers kun je hier meer over teruglezen. En dat is precies wat wij al voor je hebben gedaan. Je vergelijkt bij ons dus altijd een krachtig mobiel netwerk dat garant staat voor perfect ontvangst waar je ook bent.

Vergelijk sim-only mobiele telefonie deals met elkaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven