Vakantie: leuk of leuker?

Vakantie: leuk of leuker?

Op vakantie gaan is altijd leuk; even ertussenuit en even tijd om te relaxen. Maar wat nou als u uw reisverzekering nog voordeliger kan maken? Is het dan niet nóg leuker? 

De ideale reisverzekering 

Soms vraagt men af of een reisverzekering wel noodzakelijk is. Er kan altijd iets gebeuren tijdens een vakantie, ook al wilt u daar niet vanuit gaan. Wees dus slim en zoek de ideale reisverzekering die het beste bij u past. 

Reisverzekeringen vergelijken 

Bij de reisverzekering geldt dat u goed moet vergelijken welke verzekering het beste bij u past. Kies niet altijd de goedkoopste verzekering, want dit betekent vaak ook een lagere dekking. Als u niet van plan bent om buiten Europa te gaan reizen, dan is een reisverzekering met Werelddekking overbodig. Landen zoals Egypte en Marokko vallen bijvoorbeeld nog onder de Europadekking.  
 

Indien u een basiszorgverzekering heeft, worden de medische kosten in het buitenland tegen de Nederlandse kostprijs vergoed. Een ingreep in het buitenland kan duurder zijn dan in Nederland; u zou dan zelf voor de kosten op moeten draaien. U kunt kiezen voor een aanvullende verzekering, dan weet u zeker dat de medische kosten worden vergoed. Ga na of dat noodzakelijk is tijdens uw vakantie. 

winkelen

Kortlopend of doorlopend 

Afhankelijk van hoe vaak u op vakantie gaat, kunt u bepalen welke reisverzekering het voordeligst voor u is. Als u langer dan 16 tot 21 dagen per jaar op vakantie gaat of met een gezin, dan is de doorlopende reisverzekering vaak voordeliger dan een kortlopende reisverzekering. Een reisverzekering is vaak ook voordeliger als deze wordt gecombineerd met andere verzekeringen.  

Besparen

europakortlopende reisverzekeringleuke vakantiereis verzekeringreis verzekering vergelijkenreisverzekeringreizenvakantievergelijkenverzekering

Comments are disabled.