Start jij vandaag nog een nieuwe studie?

Studiegids

Wil jij iets nieuws leren, bijscholen of over een tijdje voor jezelf beginnen? Dan is het tijd voor nieuwe kennis. Je vraagt je misschien af waar je de tijd vandaan haalt. Met thuisstudie’s van NHA is dat geen enkel probleem meer. Je studeert thuis en krijgt de begeleiding van een onderwijzer, maar dan op afstand.

Je hebt de keuze uit meer dan 500 cursussen en opleidingen op het gebied van werk, eigen bedrijf, talen en hobby. De kans is dus groot dat je kunt vinden waar je al die tijd al eens mee wilde beginnen. Of je nu een eigen website wilt leren bouwen of over een tijdje zelfstandig ondernemer wilt zijn. Dat maakt helemaal niet uit. Je leert het met een van de vele studies en richtingen.

Wist je trouwens dat NHA: De voordeligste opleider van Nederland is! De reden dat er vele duizenden Nederlanders een studie volgen. En laten we eerlijk zijn. Als jij weinig tijd hebt en toch wilt leren is een thuisstudie de perfecte oplossing.

Krijg je wel een erkend diploma?

Het is natuurlijk afhankelijk wat voor studie je wilt volgen. Soms krijg je een erkend diploma, andere keren krijg je een certificaat van deelname. Je kunt dit bij de studies teruglezen. Waarbij precies staat of er een examen aan de cursus verbonden is, een inzending of dat je naar een locatie moet waar examen zal worden afgenomen.

De meeste cursussen zijn erkend, maar belangrijker is natuurlijk of de informatie ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde is. Wij gaan hierbij uit van de bevindingen die anderen hebben geschreven. En die zijn veelbelovend!

Zo staat NHA.nl enorm goed bekend met afstandsonderwijs. Ben je van plan om een studie te kunnen volgen? Dan is het zeker een aanrader om eens op de website te gaan kijken of een studiegids aan te vragen. Een kijkje op de website of studiegids aanvragen is zonder kosten en geheel vrijblijvend.

Laat je overtuigen met een GRATIS proefles bij NHA.nl

Wil je de les, omgeving en studie eerst ervaren? Dan vraag je via de website binnen enkele minuten een gratis proefles aan. Waarbij je informatie krijgt over de studie, omgeving, beoordelingen door medestudenten en de mogelijkheden. Zo weet je wat je kunt verwachten.

Ook bij het aanvragen van een gratis proefles ben je tot niets verplicht. Je krijgt vaak zelfs een unieke aanbieding van lopende acties en kortingen op studies.

Bij het volgen van een thuisstudie ben je natuurlijk afhankelijk van hoe er op afstand met je ingezonden vragen, opdrachten of examens zal worden omgegaan. Nu weet ik uit ervaring dat er vooral door ervaren docenten wordt nagekeken. Die echt bekend zijn met het vak. Je ontvangt de verbeterde opdrachten of feedback dan ook relatief snel.

Ga vandaag nog aan de slag met jouw studie!

Start jij vandaag nog een nieuwe studie?
Schuiven naar boven