Sparen en aflossen om geld te besparen

Sparen en aflossen om geld te besparen

Wanneer u graag geld wilt besparen op bijvoorbeeld uw hypotheek, is het een goede tip om geld te gaan sparen. U mag eens in de zoveel jaar een bepaald bedrag boetevrij in uw hypotheek stoppen.

Wanneer u een groot bedrag kunt sparen (tot een bepaald bedrag, er is een bepaalde grens) kunt u dit in u hypotheek stoppen. Hierdoor zullen uw maandlasten omlaag gaan, waardoor u snel geld zult besparen. Het is dan dus een kwestie van sparen voordat u kunt besparen. 
 
Ook kunt u kijken naar de hoogte van het rentepercentage bij een hypotheek. In goedkope tijden is deze rente een stuk lager. Het loont dus om te informeren naar deze percentages bij verschillende hypothekers. Zo hebt u snel wat geld bespaard. Bent u aan het kijken naar een nieuw huis?

Neem dan goed de tijd om te informeren. Hypotheekbedrijven willen u graag te woord staan. Let wel op, ze willen graag dat u uw hypotheek bij hen afsluit. Ze zullen dus hun best doen om u te overtuigen. Neem de informatie mee naar huis en vergelijk het met andere aanbieders, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. 
 
Als u een bestaande hypotheek hebt met een hoog rentepercentage, kunt u eens kijken of u uw hypotheek over kunt laten sluiten. Helaas kan dit niet boetevrij. U zult een bepaald bedrag aan boete moeten betalen, omdat u minder rente zult gaan betalen. Dit bedrag kan echter best meevallen, dus het is zeker de moeite waard om u daar eens in te verdiepen. 

Besparen

aflossenaflossingbesparengeldgeld besparenhypotheekhypotheekbedrijvenrenterentepercentagesparen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar
Bespaar vandaag al op je autoverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over autoverzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van de verschillende auto verzekeringen. Je kunt er direct geld mee besparen en je bent vaak veel uitgebreider verzekerd dan bij je huidige verzekeraar.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je energierekening!
Je hebt zojuist gelezen over energie kosten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van jouw energiekosten. Je kunt er per jaar heel veel geld mee besparen. Zo behalen onze klanten een gemiddelde besparing van maar liefst 367 euro per jaar. Niet mis toch?
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je telefoon abonnement!
Je hebt zojuist over telefoon abonnementen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende telecom aanbieders die er zijn. Je kunt er honderden euro’s mee besparen of de nieuwste mobiele telefoon door scoren.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je zorgverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vergelijking tussen verschillende grote zorgverzekeraars. Op deze manier kun je veel geld op je basis zorg verzekering besparen. Maar ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.
Geld besparen ... ?