Overzicht leveranciers per product

Leveranciers telecom en bellen

Overzicht van …

Telecom telefoonabonnement aanbieders

Wij hebben de beste aanbieders van telefoon abonnementen voor je in een overzicht gezet. Waardoor je snel, makkelijk en veilig de juiste keuze kunt maken voor een abonnement dat bij je past. Je kunt vanaf deze pagina direct naar de website van de aanbieders klikken om de mogelijkheden te zien. 

Wil je de mogelijkheden liever vergelijken? Ga dan naar onze vergelijker. Waarmee je direct de verschillende aanbiedingen in een overzicht te zien krijgt.

Naar de telecom vergelijker  |  Naar de sim only vergelijker

Relatie en dating

Overzicht van …


Relatie en dating aanbieders

Heb je behoefte aan een relatie, dating of geheime liefde? Wij hebben de verschillende relatie en dating aanbieders voor je in een overzicht geplaatst. Je hebt hierdoor direct het overzicht op welke websites je terecht kunt. Je kunt er dan ook direct via deze pagina naartoe klikken, waardoor je direct de mogelijkheden ziet.

Wil je de verschillende dating aanbieders, mogelijkheden of kosten liever met elkaar vergelijken? Ook dat is natuurlijk goed mogelijk. Je kunt hiervoor terecht bij onze dating vergelijker.

Naar de dating vergelijker

Internet en bellen

Overzicht van …


Internet, bellen en televisie aanbieders

Als je op zoek bent naar een nieuw alles-in-een pakket. Omdat je denkt dat het goedkoper kan, meer snelheid wilt of gewoon wilt overstappen vind je op deze pagina een overzicht van verschillende aanbieders. Je kunt op de website van de aanbieders direct de voordelen en mogelijkheden zien. Zodat je gebruik kunt maken van een televisie, bellen en internet pakket dat helemaal bij je wensen past.

Wil je liever vergelijken wat de goedkoopste, snelste of aanbieder met het grootste aanbod zenders is? Dan kun je terecht bij onze alles-in-een vergelijker hieronder.

Naar de alles-in-een pakket vergelijker

Energie stroom gas

Overzicht van …


Energie aanbieders

Er zijn veel verschillende energieleveranciers. Ze hebben elk hun eigen energie aanbod, voordelen en kortingen. Via deze pagina klik je snel naar een energieleverancier naar keuze waardoor je eenvoudig de leverancier kiest die bij je past. 

Wil je liever vergelijken welke leverancier het beste energieaanbod heeft. Dan kun je altijd een vergelijk maken met onze energie vergelijker. Zo ben je absoluut verzekerd van het goedkoopste aanbod.

Naar de energieleveranciers vergelijker 

Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar
Bespaar vandaag al op je autoverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over autoverzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van de verschillende auto verzekeringen. Je kunt er direct geld mee besparen en je bent vaak veel uitgebreider verzekerd dan bij je huidige verzekeraar.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je energierekening!
Je hebt zojuist gelezen over energie kosten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van jouw energiekosten. Je kunt er per jaar heel veel geld mee besparen. Zo behalen onze klanten een gemiddelde besparing van maar liefst 367 euro per jaar. Niet mis toch?
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je telefoon abonnement!
Je hebt zojuist over telefoon abonnementen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende telecom aanbieders die er zijn. Je kunt er honderden euro’s mee besparen of de nieuwste mobiele telefoon door scoren.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je zorgverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vergelijking tussen verschillende grote zorgverzekeraars. Op deze manier kun je veel geld op je basis zorg verzekering besparen. Maar ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.
Geld besparen ... ?