Lang zal mijn bankrekening leven

Lang zal mijn bankrekening leven

Verjaardagen, ze zijn onvermijdelijk. U hoeft er niets voor te doen. Of het nu u eigen verjaardag is of die van uw beste vriend(in), u wilt het toch niet zomaar voorbij laten gaan. Maar hoe kunt u besparen op verjaardagen? 

Cadeautjes 

Geen verjaardag is compleet zonder cadeautjes. U kunt het natuurlijk zo gek maken als u zelf wilt. Als u een leuk cadeau wilt kopen voor iemand en u weet ruim van te voren al wat u gaat kopen, is het slim om folders in de gaten te houden. Als uw cadeau al in de aanbieding is, kunt u het alvast aanschaffen.  

U kunt ook naar een tweedehands winkel gaan. Dit klinkt heel stoffig maar tegenwoordig zijn deze winkels niet meer zo stoffig. U vindt er vaak nieuwe producten gewoon in de verpakking. Op de markt vindt u vaak ook allerlei leuke dingen die in een drogist veel duurder zijn.  
 
Als u een beetje creatief bent, kunt u zelf ook een cadeaupakket samenstellen. Bijvoorbeeld een pakket van zijn of haar favoriete tijdschriften of een pakket met allerlei lekkere douchespullen. U heb dan helemaal zelf in de hand hoeveel u uitgeeft. 

Amerikaans feestje 

Als u opziet tegen de kosten van uw eigen verjaardag kunt u uw gasten vragen of ze iets mee willen brengen. U kunt dan denken aan hapjes maar ook drankjes. U kunt ervoor kiezen om dit te vragen in plaats van een cadeau. In Amerika is dit een normaal gebruik. In Nederland wordt u vaak nog een beetje raar aangekeken. Gelukkig wordt het steeds meer geaccepteerd. Besparen op verjaardag is een kwestie van vergelijken en dingen zelf mogelijk maken.  

Besparen

aanbiedingamerikaansbankrekeningcadeautjescreatiefdrogistfolderskopenrekeningslim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar
Bespaar vandaag al op je autoverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over autoverzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van de verschillende auto verzekeringen. Je kunt er direct geld mee besparen en je bent vaak veel uitgebreider verzekerd dan bij je huidige verzekeraar.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je energierekening!
Je hebt zojuist gelezen over energie kosten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van jouw energiekosten. Je kunt er per jaar heel veel geld mee besparen. Zo behalen onze klanten een gemiddelde besparing van maar liefst 367 euro per jaar. Niet mis toch?
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je telefoon abonnement!
Je hebt zojuist over telefoon abonnementen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende telecom aanbieders die er zijn. Je kunt er honderden euro’s mee besparen of de nieuwste mobiele telefoon door scoren.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je zorgverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vergelijking tussen verschillende grote zorgverzekeraars. Op deze manier kun je veel geld op je basis zorg verzekering besparen. Maar ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.
Geld besparen ... ?