Energie voordeel begint met vergelijken...

Profiteer van energie voordeel

Door energieleveranciers en energieproducten te vergelijken kun je veel energie voordeel behalen. Dat voordeel kan zelfs oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar. Niet slecht toch? Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is het invullen van je gegevens en op vergelijken klikken. Na het maken van een vergelijk krijg je een uniek energie voordeel aanbod die per dag kan verschillen. Wil je er zeker van zijn dat je het voordeel niet mis zal lopen? Dan is direct overstappen een goed plan.

Van energie voordeel profiteren zonder vergelijken?

Uniek energie voordeel zonder vergelijken.

Kies het energie voordeel dat bij je past.

Bespaar honderden euro's per jaar.

Wil je minder betalen voor energie? Vergelijk dan welk voordeel overstappen voor jouw heeft. Je kunt per jaar tot honderden euro’s besparen. Dat voordeel laat je toch niet liggen? 

  • Je bespaard tot honderden euro’s per jaar.
  • Vergelijken kost slechts 2 minuten van je tijd.
  • Overstappen is in enkele klikken geregeld.

Kies het contract en product dat bij je past.

Kies ook voor een duurzaam energie voordeel

Er zijn verschillende producten waarmee je energie voordeel kunt krijgen. Zo bieden steeds meer energieleveranciers een duurzaam energieproduct aan. Maar kun je er ook voor kiezen om minder energie te verbruiken of voor het opwekken van energie met zonnepanelen op je dak. Bij verschillende energieleveranciers kun je zonnepanelen voordelig aanschaffen of zelfs huren. Er zijn volop mogelijkheden die kosten verlagen, verbruik verminderen of je helpen aan een lager tarief voor de energie en gas die je verbruikt.

Vergelijken doe je elk jaar opnieuw.

Zodat je nooit teveel zal betalen.

Er zijn veel energieleveranciers die willen dat je een 3-jarig energie contract afsluit. Hoewel dit ontzettend voordelig kan zijn heeft het ook nadelen. Je kunt de komende 3 jaar niet kiezen voor een ander energiecontract. Daardoor loop je mogelijk ook veel energie voordeel mis. Dat wil je natuurlijk niet waardoor vergelijken voor een 1-jarig abonnement mogelijk veel meer voordelen heeft. Want op die manier kun je ieder jaar opnieuw vergelijken. 

Je huidige energieleverancier zal ongetwijfeld voor het einde van je energiecontract met een voorstel komen. Het is heel belangrijk te weten dat deze voorstellen niet altijd de goedkoopste zijn. Ook loop je eenmalige kortingen vaak mis omdat je al klant bent (je hebt je energie voordeel al gehad). Ga daarom niet direct mee in het voorstel maar maak liever een energie vergelijk op onze website. Daarmee ben je direct op de hoogte van alle mogelijkheden, prijzen en soorten energieproducten.

Energie kosten vergelijken
Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar