Gezonde kortingen

Afslank recepten bijbel

Afslank receptenbijbel

Afvallen Kan Ook Leuk Zijn! Verbrand Snel Overtollig Buikvet Zonder Honger Te Lijden Of Te Jojoën Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Mindfulness voor het Dagelijkse leven

Dagelijkse mindfulness

MINDFULNESS VOOR HET DAGELIJKSE LEVEN is een 8-weekse Mindfulness cursus inclusief audiobestanden, video’s en dagelijkse emails. 

Practice Happy with Yoga

Practice Happy with Yoga

Wat is Practice van Happy with Yoga? Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen.

Slank door de Overgang

Slank door de Overgang

Dit e-boek is speciaal voor vrouwen in de overgang ofwel menopauze. Ongeveer 80% van alle vrouwen tussen de 40 – 60 jaar krijgt overgangsklachten. 

Overwin je Overgang

Het programma bestaat uit een e-boek met de volgende bonussen: audio versie, facebook community, recepten en yoga oefeningen. 

20 dagen suikervrij

20 Dagen Suikervrij

Speciaal voor 40+ vrouwen die in de overgang ofwel menopauze zijn, is dit product ontstaan: “20 Dagen Suikervrij”. Het is een compleet programma.

Miss Natural Winkel

Miss Natural Winkel

Miss Natural zet aan tot een blijvende verandering in je voedingspatroon en laat zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is! Om je te helpen,

Gezonde Fruitijsjes Recepten

Gezonde Fruitijsjes Recepten

Kan je wel wat verkoeling gebruiken, ben je gek op ijs, maar eet je liever geen Magnum, Cornetto of Solero vol met suiker? Maak dan deze zomer zelf gezonde ijsjes.

Suikervrije KinderTraktaties

Een kinderverjaardag is altijd een groot feest, waar de jarige vaak al weken halsreikend naar uit heeft gekeken. En bij een feest hoort lekker eten.

Blijvend zelfvertrouwen

Blijvend Zelfvertrouwen

De Newstart Online Training “Blijvend Zelfvertrouwen” stelt je in staat een Sterk, Gezond en Blijvend Zelfvertrouwen te bouwen. Stop met Twijfel en Afhankelijkheid! 

Nooit meer Zorgen of Stress

Met de Online Training “Nooit meer Zorgen of Stress”  leer je weer ontspannen en positief te leven. Ontdek meer vertrouwen, meer optimisme en meer plezier!

Compleet reiki

Compleet Reiki pakket

De eerste reiki graad is een cursus vol energie waarmee je leert hoe je reiki via handoplegging kunt gebruiken voor jezelf en anderen. 

De beste versie van jezelf

Dit boek is ontwikkeld voor mensen die hun mind en gedachten graag willen herprogrammeren. Alle informatie die in dit e-book staat wordt leer je niet op school 

Genieten van het leven

De Newstart Online Training  “Geluk – Genieten van het leven” geeft je praktische oefeningen en waardevolle inzichten om je direct goed te voelen.

365 dagen positief

Wil jij vooruit in het leven? Stop dan met het blijven piekeren over het verleden. Het brengt niets nieuws en zorgt voor onnodige ruis op nieuwe, frisse ideeën.

Schuiven naar boven