Jouw huisdier verzekeren? Kijk hier eens naar!

Jouw huisdier verzekeren_ Kijk hier eens naar!

Steeds meer mensen hebben een huisdier. Zolang er niets aan de hand is lijkt er geen enkel vuiltje aan de lucht, maar net als mensen kunnen katten en honden natuurlijk ook ziek worden of een ongeluk krijgen.. Een huisdier verzekeren is dan meer dan welkom. Omdat een bezoek aan de dierenarts soms tot honderden euro’s kan oplopen.

Wij hebben zelf twee katten en een hond. Elk jaar is er wel iets aan de hand wat een bezoek aan de dierenarts nodig maakt. En geloof mij, de kosten kunnen behoorlijk hoog oplopen. Maar gelukkig kunnen wij op onze huisdieren verzekering rekenen. Die wij weloverwogen hebben afgesloten. Zo genieten wij van de laagste premie maar wel een uitstekende dekking en hoge vergoeding. Dat maakt het hebben van huisdieren een stuk goedkoper.

Huisdieren verzekeringen verschillen enorm van elkaar. Je hebt ze misschien wel eens met elkaar vergeleken en overwogen een verzekering te nemen. Heb je het niet gedaan? Dan viel de dekking je misschien wel tegen, was de premie te hoog of waren de vergoedingen nagenoeg nihil. Dat is precies wat mij ook was opgevallen.

Het is de reden dat ik verder ben gaan kijken. Een huisdieren verzekering sluit je niet af om alleen maar te betalen. Je wilt er ook van kunnen profiteren als het echt nodig is. Daarom zijn wij bij de volgende verzekering terecht gekomen:

Dierenverzekering wat zijn de vergoedingen?

Je hebt bij Dierenverzekering de mogelijkheid te kiezen voor een pakket dat bij je past. Kies je voor de basis verzekering? Dan krijg je een vergoeding tot 50% van iedere factuur. Waarbij de premie van deze dierenverzekering het laagste is.

Wanneer je behoefte hebt om beter verzekerd te zijn kun je kiezen voor het plus pakket. Je ontvangt bij deze keuze een vergoeding tot 70% van iedere factuur. Je hoeft dus nog maar een klein percentage zelf te betalen. Waardoor een bezoek aan de dierenarts of dierenspecialist niet veel hoeft te kosten.

Als je echt een top dierenverzekering wilt? Dan kies je natuurlijk voor het top pakket van de dierenverzekering. Je krijgt hier tot maar liefst 80% van ieder bezoek aan de dierenarts, specialist of therapie vergoed.

In tegenstelling tot veel andere dierenverzekeringen betaal je geen hoofdprijs om verzekerd te zijn. Je betaald een eerlijke premie en krijgt gegarandeerd een goede dekking.

Dé dierenverzekering voor hond of kat!

Bij steeds meer dierenverzekeringen worden aandoeningen of rassen bij voorbaat al uitgesloten van de mogelijkheid om deze te verzekeren. Natuurlijk, daardoor kun je als verzekeringsmaatschappij veel geld besparen. Bij onze dierenverzekering doen wij dat niet, je kunt eenvoudig je Premie berekenen. Waarna je direct te zien krijgt wat de kosten zijn, hoe de dekking in elkaar steekt en wat de vergoeding per bezoek aan een dierenarts zijn.

Je kunt terecht voor het afsluiten van een verzekering voor je hond of kat. Waarbij de verzekeringsmaatschappij staat voor de waarde die deze dieren binnen een gezin hebben.

Wat direct opvalt aan de verzekering, alles is eenvoudig en overzichtelijk. Waardoor je niet te maken hebt met verborgen kleine lettertjes. Op de website kun je veel over de dierenverzekering lezen.

Zelfs een aanvullende dierenverzekering is mogelijk!

Natuurlijk hebben wij alles over deze verzekering al onderzocht en vergelijken. Maar om het verschil te zien kun je dit het beste ook zelf doen. Wat ik daarbij ontzettend leuk en vooral handig vind is de aanvullende dierenverzekering.

Zo hebben wij onze hond extra verzekerd voor alternatieve zorg. Omdat wij graag naar een holistische praktijk gaan. Maar dat is natuurlijk een kwestie van geloven in alternatieve zorg en aandacht.

Je hebt de keuze om te kiezen tussen een aanvullende dierenverzekering voor tand zorg, crematie, alternatieve zorg of reizen. Waarbij je dus heel specifiek een keuze kunt maken die bij jouw situatie past. Het is overigens geen verplichting om voor een aanvullende verzekering te zorgen.

Waarom een dierenverzekering afsluiten?

Je hebt mijn reden al een beetje gelezen. Een bezoek aan de dierenarts kan namelijk een behoorlijke last zijn op je inkomen. Voor eenvoudige behandelingen ben je vaak al enkele tientallen tot soms honderden euro’s kwijt. Wanneer je verzekerd bent zijn de kosten lager. Waarbij ook de drempel om naar een dierenarts te gaan lager is. Je wilt uiteindelijk dat jouw trouwe viervoeters of poezen geen pijn hebben, tenminste dat is onze reden om te verzekeren.

Het zou dan ook zuur zijn als je door de hoge kosten nodige zorg achterwegen laat. Want vroeg of laat is dat bezoek aan de dierenarts onvermijdelijk. Daarom dus een goede huisdierverzekering.

Bezoek de website zelf en vergelijk jouw premie, dekking of vergoedingen. Zodat je kunt beoordelen of verzekeren de moeite waard is.

Jouw huisdier verzekeren? Kijk hier eens naar!
Schuiven naar boven