Internet kiezer

Verlaag je internetkosten met de internet kiezer

Met de internet kiezer weet je precies hoeveel jij kunt besparen op internetkosten. En dat voordeel kan oplopen tot meer dan honderd euro per jaar of zelfs meer. Hoe langer jij bij je huidige provider zit hoe groter de kans is dat je kunt besparen. Voor blijvende klanten is er vaak geen voordeel of korting. Maar voor nieuwe klanten wel. Daar kun je alleen gebruik van maken door over te stappen. Het overstappen naar een ander internet provider is met de internet kiezer zo geregeld. Jij vult je gegevens in en je nieuwe internet provider regelt het overstappen. Waarbij je altijd een wettelijk bedenktermijn hebt.

Meer dan100
voordeel per jaar
Meer dan100+
vergelijkingen per dag
Altijd14+
dagen bedenktijd
Maar liefst58%
kan besparen
_

100% tevreden internet kiezer gebruikers

_
Klant avatar 1
Julian
Klant
Door de internet kiezer profiteer ik nu van 6 maanden 50% korting en een lager tarief voor mijn internet abonnement.
Klant avatar 5
Chantal
Klant
Met mijn huidige internet abonnement had ik voortdurend problemen. Na de overstap via de internet kiezer een beter abonnement.
Klant avatar 2
Maarten
Klant
Ik speel graag een online game en wil daarom het snelste internet. Dat heb ik met de internet kiezer absoluut gevonden.

Bespaar dankzij de internet kiezer op je jaarlijkse internetkosten.

Met de proefperiode van een nieuw internet abonnement kun je alleen al profiteren van tientallen euro’s korting. Maar daarnaast veranderd internet, snelheden en mogelijkheden voortdurend. Dat maakt het slim om deze met onze internet kiezer te vergelijken. Met de internet kiezer weet je precies wat een nieuw abonnement zou kosten en je voordeel is.

Maar je zit vast en zeker niet te wachten op een verkoop praatje. Daarom wil ik je het verschil en de mogelijkheden graag laten zien. Want wat kost een nieuw internet abonnement nu? Daar kom je maar op een manier achter en dat is door te vergelijken. Je hebt voor het zelfde geld als je nu betaald vaak een veel sneller en stabielere verbinding.

Goed internet wordt steeds belangrijker. We doen ook steeds meer met en via de internet verbinding. Wat dacht je van televisie kijken, surfen of het spelen van games. Daarnaast willen we met steeds meer apparaten verbonden zijn. Dat vraagt natuurlijk veel van je verbinding. 

En waarom zou je de internet kosten en providers niet vergelijken. Dat kost je immers helemaal niets en neemt slechts enkele minuten in beslag. Dat is nog eens snel verdiend geld. Daar mag jij zeker mee thuiskomen! 

Maar voor je aan de slag gaat met onze internet kiezer is het goed te weten dat ruim 58 procent van alle huishoudens kan besparen. Je hebt dus een grote kans dat jij ook kunt besparen. 

Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar
Bespaar vandaag al op je autoverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over autoverzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van de verschillende auto verzekeringen. Je kunt er direct geld mee besparen en je bent vaak veel uitgebreider verzekerd dan bij je huidige verzekeraar.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je energierekening!
Je hebt zojuist gelezen over energie kosten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van jouw energiekosten. Je kunt er per jaar heel veel geld mee besparen. Zo behalen onze klanten een gemiddelde besparing van maar liefst 367 euro per jaar. Niet mis toch?
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je telefoon abonnement!
Je hebt zojuist over telefoon abonnementen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende telecom aanbieders die er zijn. Je kunt er honderden euro’s mee besparen of de nieuwste mobiele telefoon door scoren.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je zorgverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vergelijking tussen verschillende grote zorgverzekeraars. Op deze manier kun je veel geld op je basis zorg verzekering besparen. Maar ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.
Geld besparen ... ?