Hoe sluit je de beste sim only af?

Hoe sluit je de beste sim only af?

Het aanbod van sim only abonnementen is tegenwoordig erg groot. Veel providers hebben ervoor gekozen om zich te focussen op de beste sim only, waardoor er wat minder focus ligt op prepaid en abonnementen met mobiele telefoons.

Dit is een bewuste keuze, want consumenten zijn steeds vaker op zoek naar sim only abonnementen en kiezen hier ook voor. Hierbij wil men enerzijds voordelig uitkomen, maar anderzijds is men op zoek naar de beste sim only. Dit valt natuurlijk te combineren.

Omdat er meerdere zaken komen kijken wanneer het gaat om de beste sim only, lees je in dit artikel onder andere wat de beste sim only nou eigenlijk is en hoe je de beste sim only afsluit.

Wat is de beste sim only?

Wat is de beste sim only?

Zoals hierboven al is vermeldt: je kunt tegenwoordig uit veel sim only abonnementen en providers kiezen. Dat is goed, aangezien concurrentie zorgt voor voordelige abonnementen, maar het betekent ook dat de keuze lastig wordt.

Indien je op zoek bent naar de beste sim only, dan is het antwoord: er is niet één abonnement die voor iedereen het ‘beste sim only abonnement’ is. De reden hiervoor is dat het afhangt van jouw situatie. Misschien ben jij iemand die veel belt: dan heb je een grote belbundel nodig.

Hoeveel is dat eigenlijk? Je wilt natuurlijk niet teveel betalen. Maak je veel gebruik van het internet? Dan is onbeperkt internet wellicht voor jou. Maar misschien is onbeperkt iets teveel van het goede, en voldoet een abonnement met 5 GB data. 

Zoals je uit bovenstaande voorbeelden al kunt opmaken, komt er veel kijken bij de beste sim only. De beste manier om dit te beschrijven, is dat je op zoek bent naar een bundel die perfect bij jou past voor een voordelige prijs.

Hoe vind je de beste sim only?

Het vinden van een dergelijk abonnement, doe je door sim only abonnementen te vergelijken. Zo kom je op de goedkoopste sim only voor jou. Door te filteren op meerdere factoren kom je namelijk tot jouw favoriete sim only abonnement. Dit is dan jouw beste sim only, omdat het aansluit op wat jij zoekt. Waar je tijdens het vergelijken op moet letten en filteren om tot jouw favoriete abonnement te komen, lees je hieronder.

Aandachtspunten: vergelijken van sim only

Aandachtspunten: vergelijken van sim only

Zonder sim only te vergelijken, wordt het lastig om tot de beste sim only voor jou te komen. De kans is namelijk klein dat je toevallig op het perfecte abonnement komt, zonder te vergelijken. 

Hieronder zie je de belangrijkste aandachtspunten waarop je vergelijkt en filtert om zo tot het meest geschikte abonnement voor jou te komen:

  • Samenstelling bundel
  • Prijs van sim only abonnement
  • Contractduur
  • Aanbieders
  • Sim only aanbiedingen

Hieronder geven we een toelichting op elk punt. 

Samenstelling bundel

Samenstelling bundel

Natuurlijk is het allereerst van belang dat je een bundel vindt die perfect past bij jouw wensen. Ga dus voor jezelf na: hoeveel verwacht ik te gaan bellen? Hoeveel data heb ik nodig? Wil ik ook kunnen sms’en (wordt vaak in combinatie met bellen aangeboden)? Zo ja, hoeveel? 

De hierboven beschreven vragen zijn van groot belang om te beantwoorden, aangezien je op basis hiervan tot het meest geschikte bundel komt. 

Prijs van sim only abonnement

Prijs van sim only abonnement

Nadat je weet wat voor soort bundel je wilt, is het volgende punt om op te vergelijken: prijs. Je kunt het ook je budget noemen: hoeveel kun/wil je uitgeven? Nadat je hebt gefilterd op basis van de samenstelling van je bundel, doe je dat dus ook voor prijs. 

Contractduur

Contractduur

Na bovenstaande punten, heb je al zeker een select aanbod sim only abonnementen dat aansluit bij jouw wensen op basis van samenstelling en prijs. Dat zijn de twee belangrijkste punten.

Vervolgens kijk je echter ook naar de contractduur: voor hoe lang wil je eigenlijk een sim only abonnement afsluiten? Dit heeft ook weer invloed op de prijs, want langer durende abonnementen zijn vaak goedkoper dan kortdurende abonnementen. Gebruikelijke keuzes zijn tweejarige, eenjarige en maandelijks opzegbare abonnementen.

Aanbieders

Aanbieders

Vervolgens is het ook nog mogelijk om te vergelijken op aanbieders. Wellicht heb je goede of juist minder goede ervaringen met een bepaalde provider, voor dezelfde dienst (sim only) of een ander dienst.

Het is goed mogelijk dat dergelijke ervaringen invloed kunnen hebben op jouw beslissing. Ervaringen van anderen kunnen hierbij ook een rol spelen.

Sim only aanbiedingen

Sim only aanbiedingen

Tenslotte is het nog verstandig om te kijken of er sim only aanbiedingen zijn. Dit zijn tijdelijke acties van providers met bijvoorbeeld korting, een grotere bundel voor dezelfde of een lagere prijs of sim only abonnementen met cadeau’s. Met dergelijke aanbiedingen kom je voordeliger uit.

Hoe sluit je de beste sim only af?
Schuiven naar boven