Het openbaar vervoer, eigenlijk heel luxe

Het openbaar vervoer, eigenlijk heel luxe

Bent u het zat om elke ochtend in die lange file naar uw werk te staan? En wanneer u na een lange dag werken snel naar huis wilt, staat u weer in diezelfde file, alleen nu de andere kant op. U zou eens kunnen overwegen om te reizen met het openbaar vervoer. 
 
Het openbaar vervoer netwerk in Nederland is erg goed. Er zijn veel stations dus u kunt overal komen. En als u net naar dat plaatsje moet waar de trein niet komt, dan rijdt er eigenlijk altijd wel een bus, metro of tram. 
 
Naast dat het openbaar vervoer prima geregeld is in Nederland, is het ook nog eens erg goed voor het milieu. Waar u voorheen met een ronkende motor tussen al die andere auto’s op de snelweg stond, rijdt u nu met veel mensen in één vervoersmiddel. De trein rijdt zelfs op elektriciteit, een zeer groene vervanger van de CO2 uitstoot van uw auto. 
 
Bovendien is het erg gezellig. U raakt aan de praat met echte mensen, in plaats van dat u alleen naar de radio luistert. U hoort de mooiste verhalen en u deelt ervaringen met elkaar. 

Maar de belangrijkste reden is nog wel het geld. U betaalt geen wegenbelasting, geen bijtelling, de kosten die u kwijt bent aan benzine dalen heel snel omdat uw auto stil staat. Natuurlijk kost het openbaar vervoer ook wel wat geld, maar wie weet kunt u een reiskostenvergoeding krijgen van uw werkgever. Bovendien zullen de kosten van het openbaar vervoer niet hoger oplopen dat het geld wat u kwijt was aan uw auto

Besparen

busluxemensenmetronederlandnetwerk nederlandopenbaaropenbaar vervoerpraatronkende motortramvervoerwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar
Bespaar vandaag al op je autoverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over autoverzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van de verschillende auto verzekeringen. Je kunt er direct geld mee besparen en je bent vaak veel uitgebreider verzekerd dan bij je huidige verzekeraar.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je energierekening!
Je hebt zojuist gelezen over energie kosten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van jouw energiekosten. Je kunt er per jaar heel veel geld mee besparen. Zo behalen onze klanten een gemiddelde besparing van maar liefst 367 euro per jaar. Niet mis toch?
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je telefoon abonnement!
Je hebt zojuist over telefoon abonnementen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende telecom aanbieders die er zijn. Je kunt er honderden euro’s mee besparen of de nieuwste mobiele telefoon door scoren.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je zorgverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vergelijking tussen verschillende grote zorgverzekeraars. Op deze manier kun je veel geld op je basis zorg verzekering besparen. Maar ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.
Geld besparen ... ?