Heb jij je zorgtoeslag 2020 al geregeld?

Heb jij je zorgtoeslag 2020 al geregeld?

De kans is groot dat je er niet echt mee bezig bent. Met Zorgtoeslag. Maar laten we eerlijk zijn dat de kosten voor zorg al hoog genoeg zijn. Daarom is het goed te weten dat je misschien recht hebt op een zorgtoeslag. Je kunt dit zelf aanvragen via de website van de belastingdienst. Maar er is ook hulp als je niet thuis bent in het aanvragen van toeslag.

Zo hebben wij een partner gevonden die voor een eenmalig bedrag jouw zorgtoeslag regelt. Daardoor weet je zeker dat je goed zit! Deze intermediair is bovendien zeer betrouwbaar en regelt jaarlijks duizenden aanvragen. Waarbij direct geregeld wordt als er een zorgtoeslag moet worden aangevraagd, veranderd of worden stopgezet om vervelende terugbetalingen te voorkomen.

Om de proef op de som te nemen heb ook ik contact gehad met deze toeslag partner. Die het voor iedereen een stuk gemakkelijker en goedkoper maakt. Het kan je zomaar tientallen tot honderden euro’s per jaar opleveren.

Zorgtoeslag, omdat je er recht op hebt.

Zorgtoeslag, omdat je er recht op hebt.

Wanneer je de aanvraag voor toeslagen niet regelt is het niet zo dat je deze alsnog krijgt. Je moet er dus echt achteraan. Als je een laag inkomen hebt is de kans groot dat je er gewoon echt recht op hebt en is deze toeslag ook nog eens bijzonder welkom.

Aan de hand van enkele eenvoudige stappen word de zorgtoeslag geregeld. Omdat het voor onze partner dagelijkse kost is, vele duizenden aanvragen worden verwerkt en er een goede samenwekring met de belastingdienst is komt het ook nog eens heel snel goed. Waar je zelf soms maanden voorbij ziet gaan. Zeker in deze tijden van Corona waarbij de druk voor toeslagen hoger is dan normaliter.

Waarom zou je zorgtoeslag aanvragen?

Waarom zou je zorgtoeslag aanvragen?

Er is meer reden om te vragen waarom je het niet zou doen. Je hebt er gewoon recht op, net als ieder ander in Nederland. Waarbij de zorgkosten al duur genoeg zijn wie het mij vraagt. Je betaald al snel enkele honderden euro’s per maand met een klein gezin. Aan het einde van de maand dus wat ruimte hebben is altijd prettig.

Wacht niet met aanvragen tot het jaar voorbij is. Vaak kan een toeslag dan niet meer worden uitgekeerd. Waarover onze toelsagpartner je natuurlijk veel meer kan vertellen.

Op de website kun je vast een proefberekening maken. Waarbij je direct kunt zien of je ook recht hebt op andere toeslagen. Je kunt denken aan huurtoeslag of kinderopvang toeslag. Als je dan toch bezig bent kan dit je veel voordeel opleveren.

Is onze partner betrouwbaar voor het aanvragen van toeslag?

Is onze partner betrouwbaar voor het aanvragen van toeslag?

Onze partner is heel betrouwbaar als het om omgaan en verwerken van gegevens gaat. Je gegevens zijn dus veilig en worden volgens de nieuwste richtlijnen van persoonsgegevens verwerken geregeld. Je loopt dus geen risico dat je gegevens zomaar op straat komen te liggen. 

Dat vind ik een groot voordeel. Omdat het wel om vertrouwelijke gegevens gaat waarvan ik de mening met je deel dat deze gewoon veilig moeten zijn.

Op de website kun je meer lezen over de veiligheid, voorwaarden en verwerking van gegevens. Je kunt ook contact opnemen als je hierover vragen hebt. Er is een goed bereikbare klantenservice beschikbaar.

Kan ik vandaag mijn toeslag nog laten verzorgen?

Ja, je kunt de eerste stappen die je moet nemen gewoon online regelen. Doe dat vandaag al. Dat maakt het krijgen van toeslag bijzonder makkelijk. De stappen die je moet nemen volgen elkaar op en staan goed als duidelijk aangegeven. Kom je er toch niet uit? Dan is er een helpdesk die je verder kan helpen met je aanvraag.

Profiteer vandaag al van je aanvraag voor zorgtoeslag bij de belastingdienst. 

Heb jij je zorgtoeslag 2020 al geregeld?
Schuiven naar boven