Heb jij een huisdieren verzekering?

Heb jij je huisdier al verzekerd?

Een huisdier maakt steeds vaker een deel van een gezin uit. Een gezinslid die natuurlijk ook de allerbeste zorg verdient. Wat een huisdieren verzekering meer dan belangrijk maakt. Zo ben je verzekerd voor ziekte, behandelingen of een operatie als dat nodig is. Waardoor je voorkomt dat je voor onverwachte kosten komt te staan. Een bezoek aan de dierenarts kan namelijk behoorlijk in de papieren lopen. Soms zelfs tot meer dan duizend euro. Geld dat je vaak niet zomaar ergens hebt liggen.

Wil jij een goede en voordelige dieren verzekering? Natuurlijk wil je dat. Dan is dierenverzekering.nl een uitstekende keuze. Je bent verzekerd van een lage premie en prima dekking. Afhankelijk voor welk plan je kiest krijg je tot 80% van iedere behandeling vergoed. Welke behandelingen er vergoed worden lees je op de website.

Als wij de dekking van dierenverzekering vergelijken met andere aanbieders valt ons op dat je voor een lage premie goed verzekerd bent. Net als bij andere en veelal duurdere aanbieders. Het declareren van nota’s is daarbij kinderlijk eenvoudig en snel geregeld. Zo hoef je niet lang te wachten op je geld. Wat natuurlijk een fijne bijkomstigheid is.

Waarvoor is je huisdier verzekerd?

Het is goed te weten dat castratie, steralisatie, heup en elleboog aandoeningen als preventieve zorg tot 65 euro per jaar standaard verzekerd zijn. En heb jij een ras die bij andere verzekeringen niet toegelaten wordt? Bij dierenverzekering.nl zijn alle rassen en kruisingen welkom. Goed te weten, daar hoef jij je dus geen zorgen om te maken.

Wanneer er iets aan de hand is kun je bij vrijwel iedere dierenarts terecht. Je hebt een vrije keuze! Zo ben je ook verzekerd voor zorg die de dierenarts bij jou in de buurt je kan bieden of de specialist omdat je de beste zorg wilt. Laten wij de voordelen nog eens opsommen:

  •  Castratie en steralisatie dekking
  •  Heup- en elleboogdekking
  •  Preventieve zorg tot €65 per jaar
  •  Alle rassen en kruisingen welkom
  •  Vrije keuze van dierenarts
  •  Digitale polismap

Een uitstekende dierenverzekering!

Je hebt de keuze uit een drietal pakketten en enkele vrije keuzes. Zo heb je een basispakket, plus pakket en top pakket. Daarnaast kun je kiezen of je het eigen risico wilt verhogen. Dit scheelt namelijk in je maandelijkse premie. Het is natuurlijk wel verstandig om te weten of je dit kunt betalen wanneer er zorg nodig is. Een overweging die je dus bewust moet maken.

Naast de voorgaand genoemde basispakketten heb je ook aanvullende pakketten voor gebit, reizen, crematies of alternatieve zorg. Zo kies je er helemaal zelf voor of je extra zorg wilt verzekeren. Let er wel op dat dit natuurlijk invloed heeft op de premie die je per maand moet betalen.

Huisdierenverzekering afsluiten?

Kies een huisdieren verzekering met de laagste premie!

Heb jij een huisdieren verzekering?
Schuiven naar boven