Heb jij al een huisdieren verzekering?

Heb jij al een huisdieren verzekering?

Er gaat niets boven een huisdier dat gezond is en niets mankeert. Maar wanneer een hond of kat wel ziek is ga je met alle liefde naar de beste dierenarts. Een bezoekje brengen aan een dierenarts kost vaak veel geld. Zeker als je er niet voor verzekerd bent. Daarom raad ik als honden- en kattenbezitter je een goede verzekering aan.

Met een huisdierenverzekering profiteer je van verschillende voordelen. Zo ga je makkelijker naar een dierenarts wanneer er iets mis is. Maar krijg je ook veel geld terug na een bezoek aan de dierenarts. Soms tot wel 80% van een behandeling. Dat maakt goed verzekerd zijn verstandig en kan je veel financiële lasten besparen. Want nadenken of je een bezoek aan de dierenarts kunt betalen is voor jouw verleden tijd. Vanaf nu alleen nog maar de allerbeste zorgen.

Wij zelf hebben onze huisdieren ook goed verzekerd. Zo hoeven wij geen zorgen te laten omdat wij deze anders niet kunnen betalen. Daarom ben ik van mening dat dit het moment is om een nieuwe verzekering aan te schaffen als je deze nog niet hebt. Zijn je huisdieren wel verzekerd? Kijk dan of het beter en vooral goedkoper kan. 

Jouw partner als het om een goede huisdieren verzekering gaat.

Jouw partner als het om een goede huisdieren verzekering gaat.

Een van de betere verzekeringen kies je op dierenverzekering.nl. Een betrouwbare en ook goedkope partner als het om goed verzekerd zijn gaat. Waarbij je de keuze hebt tussen de verschillende pakketten. Ook wij hebben onze verzekeringen hier lopen en raden deze je dan ook aan. Je bent verzekerd voor als er echt iets aan de hand is. Maar ook voor preventieve zorgen. 

Dé dierenverzekering voor hond of kat: Bij dierenverzekering weet je zeker dat jouw hond of kat goed verzekerd is. Onze polissen zijn scherp geprijsd en dekken alle behandelingen en medicijnen die jouw viervoeter nodig heeft!

  •  Castratie en steralisatie dekking
  •  Heup- en elleboogdekking
  •  Preventieve zorg tot €65 per jaar
  •  Alle rassen en kruisingen welkom
  •  Vrije keuze van dierenarts
  •  Digitale polismap

Een groot voordeel is dat ook de heup en elleboog verzekerd zijn. Dit wordt bij veel andere verzekeringen vaak uitgesloten. Om de eenvoudige reden dat het behandelen ervan als hier sprake van is tot in de honderden euro’s kunnen oplopen.

Je huisdier tot wel 5.000 euro verzekerd!

Je huisdier tot wel 5.000 euro verzekerd!

Bij deze verzekeringen ben je tot wel 5000 euro per jaar verzekerd. En dat tegen een premie die vele malen lager is dan de concurrentie. Zeker als je kijkt waarvoor je verzekerd bent. Want dat vergeten de meeste mensen om te controleren. 

Om een huisdier te verzekeren zal er om verschillende documenten en verklaringen worden gevraagd. Dit is nodig om een goed beeld te hebben van het soort hond of kat. Wanneer er al bekend is dat er sprake is van aangeboren afwijkingen of klachten kan de verzekeraar dit uitsluiten.

Bij oudere honden is het dossier vanuit de dierenarts ook een verplicht onderdeel. Zo kan de verzekeraar beoordelen met wat voor huisdier ze te maken hebben.

Is een huisdieren verzekering verplich in Nederland?

Is een huisdieren verzekering verplich in Nederland?

Het verzekeren van een huisdier is zeker niet verplicht zoals bij mensen. Maar wanneer je wel verzekerd bent ga je sneller naar de dierenarts. Waardoor een huisdier niet met pijn of andere vormen van klachten rond hoeft te lopen. 

Wanneer je een verantwoordelijke baas bent kies je dus voor een goede verzekering. Maar je betaald er maandelijks wel premie voor. Maar zelfs kiezen voor de goedkoopste honden en katten verzekering levert je al veel geld op! Omdat een groot deel van de kosten die je maakt dekt.

Je kunt op de website alles over deze verzekering lezen. Zo kun je kijken waarvoor je dier verzekerd is. Of wat je van een verzekering mag verwachten. Ik persoonlijk vind het altijd heel fijn om te weten. Daarom raad ik je dit ook aan. 

Heb jij al een huisdieren verzekering?
Schuiven naar boven