Goedkoop op pad in eigen omgeving

Goedkoop op pad in eigen omgeving

U wilt er graag even tussenuit, maar u hebt eigenlijk weinig geld. De entreeprijzen van grote pretparken worden steeds duurder, laat staan de parkeerkosten en de benzinekosten. Al snel komt u met zo’n dagje uit boven de 100 euro uit. Kijk eens rond in uw eigen omgeving. Vaak kunt u daar ook veel beleven, zonder dat het veel geld moet kosten. 
 
Het museum waar u als kind vaak kwam met excursies op school, daar bent u al zeker tien jaar niet geweest. De collectie is misschien totaal vernieuwd, of er zijn dingen toegevoegd aan het museum. De aankleding is veranderd of er is sinds kort een interessante rondleiding. Neem er weer eens een kijkje, voor een paar euro gaat er een schatkamer aan kunst voor u open. 
 
Ga eens kijken bij die kleinschalige dierentuin een paar dorpen verderop. Die hebben vaak mooie verblijven en bijzondere dieren. U loopt er erg rustig, in plaats van tussen alle toeristen in de grote bekende dierentuinen. En met het geld dat u betaalt voor de entree steunt u de dierentuin zelf. 
 
Iets nieuws is het al wandelend of fietsend schat zoeken. Wanneer u deze gevonden hebt schrijft u uw naam op in het bijgevoegde logboekje. In sommige caches zit ook echt een voorwerp wat u mee kunt nemen als aandenken. Het is dan wel de bedoeling dat u zelf ook wat terug stopt. Op deze manier bent u lekker in beweging. Het leuke van geocachen is dat u het overal ter wereld kunt doen. Zowel bij u in de buurt als aan de andere kant van de wereld. Of plaats zelf eens een cache en bekijk wie uw cache hebben gevonden. 

Besparen

dagjedierentuindorpeneigen omgevingfietsendgoedkoop op padkostenomgevingop padparkeer kostenparkeerkostenschatschatkamerwandelend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar
Bespaar vandaag al op je autoverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over autoverzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van de verschillende auto verzekeringen. Je kunt er direct geld mee besparen en je bent vaak veel uitgebreider verzekerd dan bij je huidige verzekeraar.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je energierekening!
Je hebt zojuist gelezen over energie kosten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van jouw energiekosten. Je kunt er per jaar heel veel geld mee besparen. Zo behalen onze klanten een gemiddelde besparing van maar liefst 367 euro per jaar. Niet mis toch?
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je telefoon abonnement!
Je hebt zojuist over telefoon abonnementen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende telecom aanbieders die er zijn. Je kunt er honderden euro’s mee besparen of de nieuwste mobiele telefoon door scoren.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je zorgverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vergelijking tussen verschillende grote zorgverzekeraars. Op deze manier kun je veel geld op je basis zorg verzekering besparen. Maar ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.
Geld besparen ... ?