Gast blog artikelen

Blog artikel op deze website plaatsen? 

Een van de belangrijkste onderdelen van linkbuilding is goede artikel marketing. Wij zijn hierop ingesteld en bieden je reguliere artikel plaatsingen aan. Zo krijgt je website meer waarde en bezoekers op de website.

Mobiele telefonie abonnement
Kies je de laagste prijs of juist een groen product
GRATIS ARTIKEL PLAATSEN
_

Gratis blog artikel? Dit zijn de voorwaarden

Natuurlijk moeten artikelen aan specifieke voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor publicatie. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van de website op niveau houden waardoor een gast artikel plaatsing meer waarde heeft.


  • Stuur uitsluitend een 100% unieke blog tekst. Je kunt deze ook laten schrijven.
  • De tekst moet uit minimaal 600 woorden bestaan.
  • De tekst moet opgemaakt zijn met H1, H2 … titel koppen.
  • Je mag per 300 woorden 1 link in de tekst plaatsen.
  • Wij verzorgen zelf passende blog artikel afbeeldingen.

Wij plaatsen uitsluitend onderwerpen die binnen onze website passen: Energie en Gas Tv, internet en bellen Boekhouden zakelijk Relatie en dating Wellness Nederland Zorgverzekeringen Telefonie Vakantie en reizen Telefonie Sim-Only Uitvaart Marktonderzoeken Beste producten

Je kunt het onderstaande formulier gebruiken om je gast blog artikel naar ons toe te sturen. Aan het insturen zijn geen kosten verbonden, publicatie na goedkeuring en wij behouden het recht om aanpassingen, wijzigingen of toevoegingen aan artikelen te mogen doen.

Je wilt een blog artikel laten schrijven?

Het publiceren van een artikel is zonder kosten. Maar het artikel moet wel aan strikte voorwaarden voldoen. Daarom begrijpen wij dat het soms lastig is om een passend artikel te schrijven en helpen je hier graag bij. Wij werken voor het schrijven van artikel marketing teksten samen met het bedrijf flexteksten.nl. Waarbij je uitsluitend betaald voor het laten schrijven van de tekst omdat publicatie kosteloos is. 

Veel gestelde vragen over artikel marketing.

Waarom is artikel marketing belangrijk?

Met artikel marketing kun je het bereik dat je hebt vergroten. Naast de link in de tekst zal het ook de positie in zoekresultaten van zoekmachines beïnvloeden. Het levert je dus op verschillende manieren veel op. 

Wat kost artikel marketing?

Wij bieden een aantal kosteloze publicaties per week aan. Op deze manier willen wij het publiceren van gast blog artikelen voor iedereen mogelijk maken en kunnen wij de kwaliteit garanderen door specifieke voorwaarden die wij hanteren.

Zijn andere samenwerkingen of adverteren ook mogelijk?

Wij staan open voor andere vormen van samenwerkingen die een verrijking voor de website vergelijkhetgewoon.nl zijn. Om te voorkomen dat de website een advertentie kanaal zal worden hanteren wij ook hierin strikte voorwaarden.

Verstuur direct een artikel …

Een goedgekeurd artikel zal binnen enkele werkdagen online staan.

Gast artikel versturen …

Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar
Bespaar vandaag al op je autoverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over autoverzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van de verschillende auto verzekeringen. Je kunt er direct geld mee besparen en je bent vaak veel uitgebreider verzekerd dan bij je huidige verzekeraar.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je energierekening!
Je hebt zojuist gelezen over energie kosten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van jouw energiekosten. Je kunt er per jaar heel veel geld mee besparen. Zo behalen onze klanten een gemiddelde besparing van maar liefst 367 euro per jaar. Niet mis toch?
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je telefoon abonnement!
Je hebt zojuist over telefoon abonnementen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende telecom aanbieders die er zijn. Je kunt er honderden euro’s mee besparen of de nieuwste mobiele telefoon door scoren.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je zorgverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vergelijking tussen verschillende grote zorgverzekeraars. Op deze manier kun je veel geld op je basis zorg verzekering besparen. Maar ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.
Geld besparen ... ?