Ga niet winkelen met een lege maag

Ga niet winkelen met een lege maag

Kortingen van wel 70%, alles moet weg en nergens goedkoper. Dáár liggen de kansen om efficiënt te winkelen voor het opscheppen, zult u zeggen. Ten dele is dat waar, maar er zijn valkuilen. Waar menigeen in trapt. Laten we eerlijk zijn: De stad in gaan is leuk. Uitverkoop ook, als u daarvan houdt. En het kan besparing opleveren. Maar ook niet. 
 
Koopt u bijvoorbeeld sterk afgeprijsde kleding, dan kunt u die meestal niet terugbrengen of ruilen als dat truitje het toch net (of helemaal) niet is, als u het thuis in de spiegel ziet. De verleiding is bovendien groot, dat u méér koopt dan u eigenlijk van plan was. Weg besparing. Om maar even niet te denken aan het feit, dat ook die voordelige broek naderhand een beetje raar blijkt te zitten.. 
 
Meer kopen dan u van plan was kan ook voortkomen door uw gemoedstoestand. Na een aanvaring met partner of kinderen kunt u troost vinden in het doen van aankopen, die u anders achterwege had gelaten. Op pad gaan met een lege maag is eveneens geen aanrader als u zuinig wilt winkelen. Naar mogelijkheden om honger en dorst te stillen hoeft u doorgaans niet lang te zoeken. En ze zijn niet gratis. Zelf een b(oterh)ammetje meenemen, als u maag snel knort is misschien een idee? We hebben het over besparen. 
 
Bij besparend winkelen kan ook gedacht worden aan de groeiende kringloopsector. Veel zaken (niet alleen kleding) in kringloopwinkels verdienen een herkansing. Ze zijn bovendien soms maar weinig gebruikt. Paste iets de eerste eigenaar niet, dan u misschien juist wel? 

Besparen

aankopenafgeprijsde kledingbesparingbroefgemoedstoestandgratiskledinglege maagopscheppentroostvoordeligewinkelenzuinig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar
Bespaar vandaag al op je autoverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over autoverzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van de verschillende auto verzekeringen. Je kunt er direct geld mee besparen en je bent vaak veel uitgebreider verzekerd dan bij je huidige verzekeraar.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je energierekening!
Je hebt zojuist gelezen over energie kosten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van jouw energiekosten. Je kunt er per jaar heel veel geld mee besparen. Zo behalen onze klanten een gemiddelde besparing van maar liefst 367 euro per jaar. Niet mis toch?
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je telefoon abonnement!
Je hebt zojuist over telefoon abonnementen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende telecom aanbieders die er zijn. Je kunt er honderden euro’s mee besparen of de nieuwste mobiele telefoon door scoren.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je zorgverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vergelijking tussen verschillende grote zorgverzekeraars. Op deze manier kun je veel geld op je basis zorg verzekering besparen. Maar ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.
Geld besparen ... ?