Energie wijzer

Verlaag je energiekosten met de energie wijzer

De energie wijzer is er voor huishoudens die echt willen besparen op energiekosten. Het voordeel kan zelfs oplopen tot 367 euro per jaar. Dat is snel verdiend toch. En als je jouw deal gevonden hebt is het overstappen een fluitje van een cent omdat dit gewoon voor je geregeld zal worden. Maak zelf een vergelijk tussen de vele energiebedrijven en hun producten. 

Meer dan367voordeel per jaar
Meer dan100+vergelijkingen per dag
Altijd14dagen bedenktijd
Maar liefst87%kan besparen
_

100% tevreden energie wijzer gebruikers

_
Klant avatar 1
Michael
Klant
De energie wijzer heeft echt mijn ogen geopend. Ik bespaar nu heel veel geld.
Klant avatar 5
Chanti
Klant
De overstap was snel geregeld. Ik hoefde er helemaal niets voor te doen. 
Klant avatar 2
Melvin
Klant
Ik heb eindelijk groene energie uit eigen land. Dat dankzij de energie wijzer.

Met de energie wijzer is besparen een fluitje van een cent…

Het vergelijken van energie is met de energiewijzer een fluitje van een cent. Je geeft je gegevens in en wij doen de rest. Heb je jouw deal gevonden dan kan direct het besparen gaan beginnen. Met enkele klikken kun je namelijk al overstappen. Waarbij de nieuwe leverancier het allemaal voor je zal regelen. Zodat jij helemaal niets van de overstap merkt. 

Wanneer je een slimme energiemeter hebt hoef je zelfs je verbruik niet meer door te geven. Nog sneller geld verdienen dus. Want met overstappen kun je tot honderden euro’s per jaar besparen op je energiekosten. Dat onze energie wijzer je helpt mag dus duidelijk zijn.

Je hoeft bovendien niet bang te zijn dat wij alleen de grote energiebedrijven vergelijken. Want dat is iets dat wij natuurlijk niet alleen doen. Wij vergelijken maar liefst 12 energiebedrijven. Waarbij deze elk hun eigen prachtige producten hebben. En waarom zou je niet vergelijken? Het kost je geen geld en neemt slechts 2 minuten van je tijd in beslag.