Energieleveranciers en producten vergelijken?

Vergelijk en pak je energie voordeel

Wil je energie kosten vergelijken? Ben je al een tijdje op zoek naar een goedkopere energie aanbieder, groene producten of overstap voordeel? Bij ons vergelijk je energie eenvoudig online. Zo zie je direct hoeveel geld jij kunt besparen, welke voordelen er op dit moment zijn en regel je het in een handomdraai online. Zo geniet je extra voordelig van stroom en gas naar keuze.

Energie kosten vergelijken? 100% betrouwbaar in 2 minuten tijd.

Begin direct met energie kosten vergelijken.

Energie vergelijken is met onze energievergelijker bijzonder  eenvoudig. Je weet binnen 2 minuten wat de goedkoopste energieaanbieder is en kan direct overstappen. Wij maken elke dag honderden energievergelijkingen met een gemiddelde besparing van 367 euro per jaar op energiekosten. Wil jij ook lagere energiekosten? Vul dan je gegevens in en begin met energie vergelijken.

Er zijn gelukkig steeds meer huishoudens die energiekosten vergelijken via onze website. Wij bieden een plek waar je 100% betrouwbaar en geheel vrijblijvend kunt vergelijken. Of je nu op zoek bent naar de goedkoopste energieleverancier, groenste energieproducten of de beste uit de vergelijking.

Heb je een goede energie deal gevonden na het energie kosten vergelijen dan wil je het liefst zo snel mogelijk overstappen. Met onze energievergelijker regel je dit in enkele klikken. Je gaat hiervoor naar de aanbieding toe en vul jouw gegevens in. Je nieuwe energieleverancier zal de overstap voor je regelen waarbij je huidige contract opgezegd zal worden. Na het opzeggen en overstappen heb je nog altijd 14 dagen bedenktijd. Ben je tevreden dan ben je succesvol overgestapt naar je nieuwe energieleverancier.

De kosten voor energie verlagen is met overstappen snel geregeld. Je krijgt bij het energie vergelijken hoge welkomstkortingen of andere voordelen. Zo zorgen energieleveranciers dat wij je een passende aanbieding kunnen doen met een welkomstaanbieding, gemak en laag energietarief. Op die manier ben je ervan verzekerd dat je jaarkosten voor energie veel lager zullen zijn. Het is dus verstandig om te kiezen voor een jaarabonnement waardoor je ieder jaar van korting kunt genieten. Daarmee ben je dus verzekerd van een lagere energierekening en betaal je nooit te veel voor energie.

Ben je nog niet overtuigd? Energie kosten vergelijken heeft doe je om veel verschillende redenen. Er zijn voldoende redenen te bedenken waarom je energiekosten wilt vergelijken. In bepaalde situaties is energieleveranciers, prijzen en producten vergelijken ook nog eens extra zinvol en krijg je nog meer voordeel. Als je huidige energiecontract afloopt of wanneer je gaat verhuizen. 

Een energiecontract dat afloopt verandert vaak in een variabel energiecontract. Dat betekend dus dat je meer betaald als de energieprijzen omhoog gaan. Waardoor je aan het einde van de jaar kans hebt dat je moet bijbetalen op de eindafrekening voor elektriciteit. Wees daarop voorbereid en kiest voor een contract met de looptijd van 1 jaar waarbij een lager tarief en welkomstaanbieding verzekerd zijn. Maar je ook kunt kiezen voor jaarlijks voordeel door energie vergelijken.

Het is belangrijk te weten of je nog vast zit aan een lopend energiecontract. Wanneer je voortijdig wilt overstappen is het mogelijk dat je een boete krijgt. Soms weegt de boete op tegen het voordeel. Dan is overstappen zinvol. Is de boete hoger dan je voordeel? Overweeg dan om op een later moment te kiezen voor een andere energieleverancier. 

Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar