Energie wijzer Nederland

Klant ervaringen en reviews van energiebedrijf Vattenfall energie

Lees hier de ervaringen van klanten over energiebedrijven en hun producten. De klant ervaringen zijn een belangrijk onderdeel voor het maken van de juiste keuze. Ben je een tevreden klant of juist helemaal niet tevreden. In beide gevallen is het goed je stem te laten horen. 

Geen goede klantenservice

3,0 rating

Geen goed woord over voor de klantenservice. Ze konden mij niet uitleggen waarom ik geen korting kon krijgen nu mijn contract aan het aflopen was. Beetje lastig maar bedrijf geeft weinig om vaste klanten als je het mij vraagt.

Mees

Leuk welkomstcadeau ontvangen

4,0 rating

Voor mij was het direct duidelijk. Bij Vattenfall kreeg ik korting in de vorm van een welkomst cadeau t.w.v. ruim 200 euro. Dik tevreden over de service.

Madelijn

Prima deal voor duurzame energie

4,0 rating

Na lang wikken en wegen ben ik eindelijk overgestapt. De energievergelijker gaf hierbij de doorslag dankzij de mooie deal die ik kreeg. Nu geniet ik voor een jaar van goede duurzame energie. Bovendien investeert Vattenfall fors in verduurzaming.

Karin

Snelle service en hoge korting

5,0 rating

Ik ben een van de vele tevreden klanten. Na mijn keuze om over te stappen naar Vattenfall was alles snel geregeld. Ik ontvang nu een korting door mijn jaarcontract en geniet van een laag tarief. Daarnaast vind ik het een fijn bedrijf met een uitstekende klantenservice.

Melvin
Verstuur mijn ervaring met dit energiebedrijf ...
Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar
Bespaar vandaag al op je autoverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over autoverzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van de verschillende auto verzekeringen. Je kunt er direct geld mee besparen en je bent vaak veel uitgebreider verzekerd dan bij je huidige verzekeraar.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je energierekening!
Je hebt zojuist gelezen over energie kosten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van jouw energiekosten. Je kunt er per jaar heel veel geld mee besparen. Zo behalen onze klanten een gemiddelde besparing van maar liefst 367 euro per jaar. Niet mis toch?
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je telefoon abonnement!
Je hebt zojuist over telefoon abonnementen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende telecom aanbieders die er zijn. Je kunt er honderden euro’s mee besparen of de nieuwste mobiele telefoon door scoren.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je zorgverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vergelijking tussen verschillende grote zorgverzekeraars. Op deze manier kun je veel geld op je basis zorg verzekering besparen. Maar ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.
Geld besparen ... ?