Energie wijzer Nederland

Klant ervaringen en reviews van energiebedrijf NEO Smart energie

Lees hier de ervaringen van klanten over energiebedrijven en hun producten. De klant ervaringen zijn een belangrijk onderdeel voor het maken van de juiste keuze. Ben je een tevreden klant of juist helemaal niet tevreden. In beide gevallen is het goed je stem te laten horen. 

Overstap is top geregeld

5,0 score

Top geregeld mijn overstap, zelf heb ik bijna niks hoeven doen. Vriendelijke medewerkster die gemotiveerd is om een klant tevreden te stellen. Kortom een dikke 10!

Siem

De goedkoopste deal en jaarcontract

5,0 score

Zeer makkelijk overgestapt naar neosmart voor een jaarcontract. Volgend jaar kijken we weer wie dan de goedkoopste aanbieder is, service is tot nu toe goed en alles loopt zoals verwacht.

Annie

Snelle en uitstekende service

4,0 score

Wij hadden met spoed een energieaansluiting nodig voor onze woning, omdat we dit tijdens de verhuizing vergeten waren te regelen. De netwerkbeheerder kondigde aan binnen enkele dagen de woning af te sluiten van elektra en gas. Hierop bij NeoSmart met spoed een contract aangevraagd op donderdag middag, aan het eind van de middag was het contract per email al geleverd en de aansluiting in gang gezet. Top service! Bedankt

Vincent

Slecht bereikbaar voor vragen

3,0 score

Over de energie en prijzen ben ik zeker tevreden. Helaas is de klantenservice wel slecht bereikbaar voor vragen die je hebt.

Micheal
Verstuur mijn ervaring met dit energiebedrijf ...