Energie wijzer Nederland

Klant ervaringen en reviews van energiebedrijf energie direct

Lees hier de ervaringen van klanten over energiebedrijven en hun producten. De klant ervaringen zijn een belangrijk onderdeel voor het maken van de juiste keuze. Ben je een tevreden klant of juist helemaal niet tevreden. In beide gevallen is het goed je stem te laten horen. 

Goed en ook heel snel geregeld.

5,0 rating

Ik las in eerste instantie heel veel slechte ervaringen. Daar bleek na contact te hebben weinig van waar. De klantenservice was goed bereikbaar en heeft mij prima geholpen. Of ik heb geluk gehad of de beoordelingen die je leest zijn onwaar. Maar so good, so far ik ben tevreden en heb prima energie voor een lage prijs. TOP

Vincent

Opzeggen lastig en omslachtig

1,0 rating

Het is echt een bedrijf dat wel nieuwe klanten wil maar wat overstappen bijna onmogelijk maakt. Ik heb hier een behoorlijk slechte ervaring mee helaas. Ik ben uiteindelijk overgestapt en de nieuwe energieleverancier lukt het wel om op te zeggen.

Sandra

Snel terug vanwege de lagere prijs

5,0 rating

Na twee jaar weggegaan bij energie direct… naar budget energie die veel duurder bleek te zijn. Daarom ben ik snel weer terug naar energie direct en gelukkig betaalt energie direct mijn boete van 250 euro. Ik ben erg tevreden over energie direct!! Ze zijn goedkoop en hun app is ideaal omdat je per dag, week of maand je energie verbruik kan zien. Aanrader dus!

Jelle

Boete bij verkoop woning

1,0 rating

Bij de verkoop van je huis moet je een boete betalen. Er is geen rekening gehouden met dit product dat bij verkoop het mogelijk is dat je dit niet kan continueren. Kom hier nooit meer terug en hoe je behandeld wordt is ronduit associaal.

Mike

Tevreden over de lage energieprijs

5,0 rating

De service valt zeker wat tegen als je vandebron gewend bent. Maar de prijzen zijn een stuk lager dan bij andere energiebedrijven. Daarom heb ik gekozen voor dit bedrijf. Ik moet van een kleine bijstand uitkering rondkomen dus dan is iedere euro die je kan besparen belangrijk.

Jannie
Verstuur mijn ervaring met dit energiebedrijf ...
Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar
Bespaar vandaag al op je autoverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over autoverzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van de verschillende auto verzekeringen. Je kunt er direct geld mee besparen en je bent vaak veel uitgebreider verzekerd dan bij je huidige verzekeraar.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je energierekening!
Je hebt zojuist gelezen over energie kosten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van jouw energiekosten. Je kunt er per jaar heel veel geld mee besparen. Zo behalen onze klanten een gemiddelde besparing van maar liefst 367 euro per jaar. Niet mis toch?
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je telefoon abonnement!
Je hebt zojuist over telefoon abonnementen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende telecom aanbieders die er zijn. Je kunt er honderden euro’s mee besparen of de nieuwste mobiele telefoon door scoren.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je zorgverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vergelijking tussen verschillende grote zorgverzekeraars. Op deze manier kun je veel geld op je basis zorg verzekering besparen. Maar ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.
Geld besparen ... ?