Energie ervaringen

Energie wijzer Nederland

Klant ervaringen en reviews totaal overzicht

Lees hier de ervaringen van klanten over energiebedrijven en hun producten. De klant ervaringen zijn een belangrijk onderdeel voor het maken van de juiste keuze. Ben je een tevreden klant of juist helemaal niet tevreden. In beide gevallen is het goed je stem te laten horen. 

Goed geholpen door een verkoper

0,0 score

Ik ben zeer goed geholpen door een verkoper. Ik heb nu voor komend jaar een aantrekkelijk contract die mij veel voordelen zal opleveren. Aan het einde van de looptijd ook nog eens een cashback.

Dennis

Vriendelijk en professioneel

5,0 score

Vandaag heel vriendelijk en professioneel te woord gestaan door de kundige medewerkster Ellen, ik had een kennis die ik moest helpen met een energie contract en ik had met Ellen alles geregeld binnen 10 minuten.

Bart

Prima energie leverancier

4,0 score

Ik heb prima ervaringen met vattenfall. Ben inmiddels 3 jaar bij hen. De app werkt goed, altijd netjes je verbruik inzichtelijk en je termijnbedrag is makkelijk aan te passen. Hun advies wat betreft het termijnbedrag klopt en ik krijg (omdat ik hem net iets hoger zet) aan het eind van het jaar altijd een klein bedrag terug. Ik snap sommige negatieve reviews eigenlijk niet. Als je kiest voor een bepaald contract en dit tussendoor wilt wijzigen pleeg je contractbreuk, meer dan logisch dat je hier dan een boete voor betaalt. Wat mij betreft een prima leverancier

Felicia

Altijd tevreden geweest

4,0 score

Altijd zeer tevreden geweest over Nuon en Vattenfall, nu de fout gemaakt door over te stappen naar Essent. Daar ben ik niet over te spreken komen beloftes niet na. Maar stap zeker weer over naar Vattenfall die zijn een stuk betrouwbaarder.

Doreen

Geen budgetenergie meer

2,0 score

Na jaren klant geweest te zijn toch overgestapt naar ander bedrijf. Geen slechte ervaring mee maar prijs elders was een stuk goedkoper.

Michael

Uitgebreide service

5,0 score

Ik ben zeer tevreden over de service van Eneco. Ze hebben mij goed geholpen met een passend energieproduct. Ik vind groene energie belangrijk en daar wisten ze zeker raad mee. Lopend eenjarig energiecontract.

Karel

Zeker de allergoedkoopste voor ons

4,0 score

Wij zijn zeer tevreden over Budget energie, hebben vorig jaar nog met een ander vergeleken die zei dat hun zeker goedkoper waren. Kreeg contract thuis en ben toen zelf gaan vergelijken en bleek Budget energie goedkoper. Hun gingen met andere verbruiken rekenen terwijl de bedragen hoger waren, dan kun je altijd wel zeggen dat je goedkoper bent. Hebben toen gelijk besloten om nooit meer te veranderen en hebben het ook voor 3 jaar vastgelegd, waar we nu heel blij mee zijn gezien de te verwachten prijsverhogingen.

Maria

Verbruik overzichten

4,0 score

Tot nu toe wel tevreden krijg netjes elke maand overzicht van mijn verbruik. Ik kreeg ook na melding van mijn vorige leverancier het boete bedrag vlot op mijn rekening.

Rene

Verhuizing goed geregeld

5,0 score

We gaan verhuizen. Hebben 2 maanden dubbele adressen. Telefonisch het met budget energie opgenomen en die hebben alles tot volle tevredenheid opgelost. Hulde voor het telefonisch overleg en de daar opvolgende verwerking van al mijn vragen.

Pieter

Maandelijkse overzichten zijn ontzettend fijn

4,0 score

Goede leverancier, duidelijke maandelijkse overzichten, en ook telefonisch iemand die je te woord staat met slechrs 3 keuze menu’s! Ben tevreden en met verhuizen blijf ik bij … & binnen mijn Budget!!

Moniek