Bespaar energie met Pure energie

Pure energie is in de basis natuurlijk gewoon één van de vele energiebedrijven van Nederland. Net als de andere bedrijven leveren zij voornamelijk stroom en gas aan hun consumenten. Pure energie noemt zichzelf het groenste energiebedrijf van Nederland.

Jouw energiewensen maken het verschil
Welk bedrijf is gespecialiseerd in zonnepanelen_
ERVARINGEN
_

Klanten ervaringen

Wanneer je op het internet zoekt naar revieuws van klanten van Pure energie dan wordt al gauw duidelijk dat ze erg tevreden zijn. Dit komt vooral omdat ze pure groene energie van Nederlandse bodem leveren en dus ook zorgen voor de Nederlandse economie.  

Ik ben zeer tevreden over de energieproducten van Pure energie en inmiddels al enkele jaren vaste klant. Ook krijg ik steeds opnieuw een passende aanbieding als het einde van mijn jaarcontract weer in zicht komt. TOP!
Klant avatar 5

SandraKlant

Nu enkele maanden klant en tevreden over de gang van zaken bij Pure energie. Het bedrijf regelde de overstap van mij en die is probleemloos verlopen. Ik betaal nu ook nog eens een stuk minder aan energiekosten.
Klant avatar 2

NiekKlant

Met mijn energie voorkeuren kwam Pure energie als een van de goedkoopste aanbieders naar voren. Omdat ons contract na drie jaar eindelijk was afgelopen konden we overstappen naar een energie-jaarcontract.
Klant avatar 4

MaartenKlant

Welke energieproducten heeft Pure energie?

Pure energie is in de basis natuurlijk gewoon één van de vele energiebedrijven van Nederland. Net als de andere bedrijven leveren zij voornamelijk stroom en gas aan hun consumenten. Pure energie noemt zichzelf het groenste energiebedrijf van Nederland.

En dat is niet zonder reden. Pure energie levert namelijk enkel en alleen wind- en zonne-energie uit Nederland. Daarnaast bieden ze je de kans om als klant zelf je stroom op te wekken. Dit doen ze door je zonnepanelen pakketten aan te bieden.

De zonnepanelen zijn van de beste kwaliteit en worden binnen één dag geïnstalleerd. Ook helpen ze je bij het terugvragen van je BTW zonder dat je daar voor hoeft te betalen.  

Wat zijn de voordelen van Pure energie?

Wanneer je kiest voor Pure energie kies je voor schone energie. Ze werken al 25 jaar aan een missie. En dat is het fossielvrij maken van de Nederlandse energiemarkt. Dit houdt in dat zij willen dat alle energie wat in Nederland wordt opgewekt op een duurzame manier wordt gedaan.

De toekomst van energie moet niet alleen schoon zijn maar ook hernieuwbaar. Omdat Pure energie gebruik maakt van Nederlandse windmolenparken, betaal je als klant dus veel minder transportkosten dan wanneer de energie vanuit het buitenlang geleverd moet worden. Ook worden zij door organisaties als Greenpeace en de Consumentenbond steevast met een 10 beoordeeld.  

Wat zijn de nadelen van Pure energie?

Pure energie heeft op dit moment weinig nadelen. Het enige nadeel van Pure energie is dat ze minder verschillende soorten energieproducten leveren als hun grotere concurrenten. Maar omdat ze zich puur focussen op duurzame energie, worden de kosten gedrukt. Dit heeft als voordeel dat je als klant dus minder geld kwijt bent. 

Is Pure energie een duurzaam energiebedrijf?

Pure energie is bezig om de Nederlandse energiemarkt te verkopen met Nederlandse producten. En de energie de ze leveren is altijd 100% groen. Zo komt er dus geen CO2 uitstoot in de lucht namens jouw energiemaatschappij.

Daarnaast kies je bij Pure energie altijd voor hernieuwbare energie. Wind raakt namelijk nooit op maar levert altijd nieuwe stroom op. Op de website van Pure energie staat goed aangegeven waar de energie precies vandaan komt.

Hierdoor kan je goed zien dat Pure energie doet waarvoor ze staan; het leveren van goedkope Nederlandse duurzame energie. 

Kan ik na het vergelijken direct overstappen?

Wanner je wil overstappen naar pure energie kan dat snel en gemakkelijk. Daarnaast krijg je ook een hoop voordeel wanneer je overstapt. Dus vergelijk de energiebedriven en sluit je aan bij Pure energie. Want wanneer je hiervoor kiest krijg je tot €350,- korting op je groene energie! 

Waarom je duurzame energie van energieleverancier vandebron moet kiezen.
Hoelang is de looptijd van stroom die je vergelijkt?

Stap jij vandaag ook over?

Wij hebben inmiddels al honderden klanten geholpen!