Bespaar energie met Oxxio energie

Bij de meeste energieleveranciers in Nederland kan je enkel en alleen energie gerelateerde producten of diensten kopen. Zo kan je bijvoorbeeld naast stroom en gas ook kiezen voor zonnepanelen. Bij Oxxio is dat niet het geval. Wel kan je bij Oxxio ander soort producten afnemen naast je stroom en gas.

Jouw energiewensen maken het verschil
Welk bedrijf is gespecialiseerd in zonnepanelen_
ERVARINGEN
_

Klanten ervaringen

De klanten van Oxxio zijn over het algemeen erg positief over het bedrijf. Aan de andere kant zijn er natuurlijk altijd mensen die het ergens niet mee eens zijn. Online zijn er veel reviews te vinden over het bedrijf en de klanten zijn daar erg positief. Vooral het groene karakter van het bedrijf krijgt een hoop lof van hun klanten. 

Ik ben zeer tevreden over de energieproducten van Oxxio energie inmiddels al enkele jaren vaste klant. Ook krijg ik steeds opnieuw een passende aanbieding als het einde van mijn jaarcontract weer in zicht komt. TOP!
Klant avatar 5

SandraKlant

Nu enkele maanden klant en tevreden over de gang van zaken bij Oxxio energie. Het bedrijf regelde de overstap van mij en die is probleemloos verlopen. Ik betaal nu ook nog eens een stuk minder aan energiekosten.
Klant avatar 2

NiekKlant

Met mijn energie voorkeuren kwam Oxxio energie als een van de goedkoopste aanbieders naar voren. Omdat ons contract na drie jaar eindelijk was afgelopen konden we overstappen naar een energie-jaarcontract.
Klant avatar 4

MaartenKlant

Welke energieproducten heeft Oxxio energie?

Bij de meeste energieleveranciers in Nederland kan je enkel en alleen energie gerelateerde producten of diensten kopen. Zo kan je bijvoorbeeld naast stroom en gas ook kiezen voor zonnepanelen.

Bij Oxxio is dat niet het geval. Wel kan je bij Oxxio ander soort producten afnemen naast je stroom en gas. Zo biedt dit bedrijf bijvoorbeeld ook internet, televisie en bellen aan bij hun klanten. Het bellen gaat via het netwerk van KPN, het beste telefonienetwerk van Nederland.

Bij het afnemen van televisie via Oxxio krijg je Fox Sports 1 in je pakket, zo mis je dus nooit de wedstrijd van je favoriete team. Wanneer én televisie én telefonie afneemt krijg je ook nog eens voordeel. Dit geldt bij iedere combinatie.

Wanneer je alle drie de producten neemt, ontvang je nog meer korting. En je bent helemaal spekkoper als je ook nog eens stroom en gas van Oxxio afneemt. 

Wat zijn de voordelen van Oxxio energie?

Wanneer je er voor kiest om over te stappen naar Oxxio als energieleverancier, zal je merken dat je een hoop voordelen krijgt. Omdat Oxxio één van de grootste erergieleveranciers van Nederland is hebben ze een uitstekende plek op de markt.

Hierdoor kunnen zij dus optimaal concurreren met andere energiebedrijven. Als klant werk dit in je voordeel. Vele klanten van Oxxio zijn erg te spreken over de service. Zo staat de klantenservice hoog aangeschreven. Daarnaast wordt er met veel lof gesproken over de Oxxio app. Met deze app houdt je goed in de gaten hoeveel stroom je verbruikt en kan je hier dus gemakkelijk aanpassingen in maken.

Daarnaast zijn de scherpe energiedeals die Oxxio biedt één van de grootste pluspunten van het bedrijf, volgens hun klanten. 

Wat zijn de nadelen van Oxxio energie?

Net als elk bedrijf heeft Oxxio naast voordelen ook wat nadelen. Maar bij Oxxio valt dat in principe eigenlijk best mee. Zo was er een hoop onvrede over openingstijden van de klantenservice.

Maar door goed te luisteren naar hun klanten heeft Oxxio dit probleem inmiddels verholpen. Daarnaast levert Oxxio groene stroom. Enkel komt dit niet altijd van Nederlandse bodem. In principe maakt dit helemaal niks uit voor jou als consument. Want Oxxio garandeert dat de stroom die jij afneemt altijd 100% duurzaam en dus groen is.  

Is Oxxio een duurzaam energiebedrijf?

Oxxio heeft als opvatting dat er maar één planeet is waar wij op leven en dat we daar zuinig mee om moeten gaan. Daarom levert Oxxio uitsluitend 100% groene stroom aan hun klanten.

De stroom die Oxxio levert wordt volledig opgewekt door Nederlandse of Europese windenergieparken. Omdat ze deze garantstelling doen weet je dus als klant zeker dat je duurzame energie afneemt en dat de opwekking CO2 neutraal is. Oxxio investeert dus vooral in wind. Dit doen ze omdat wind een uitstekende bron is van hernieuwbare energie.

Je kan dus altijd wind gebruiken om stroom op te wekken omdat het simpel weg altijd ergens waait. Door voor Oxxio te kiezen draag je dus altijd je steentje bij aan een groenere stroomproductie en ben je goed bezig voor de natuur.  

Kan ik na het vergelijken direct overstappen?

Wanneer je over wilt stappen van een andere energieleverancier naar Oxxio is dat zo gepiept. Zeker wanneer je contract afloopt is er niks aan de hand. Wanneer je nog wel een contract bij een andere leverancier hebt, moet je een boete betalen. Echter biedt Oxxio je zoveel voordelen dat je onder de streep altijd goedkoper uit bent na een overstap.  

Waarom je duurzame energie van energieleverancier vandebron moet kiezen.
Hoelang is de looptijd van stroom die je vergelijkt?

Stap jij vandaag ook over?

Wij hebben inmiddels al honderden klanten geholpen!