Bespaar energie met Engie energie…

Engie energie is een steeds groter wordende naam op de energiemarkt. Naast dat ze hun klanten goedkope groene stroom en gas bieden, hebben ze ook een hoop andere energieproducten in de etalage. Zo kan je bij Engie ook terecht voor zonnepanelen. Op hun website staat een tool waarmee je direct kan zien of je dak geschikt is en hoeveel panelen er op passen.

Jouw energiewensen maken het verschil
Welk bedrijf is gespecialiseerd in zonnepanelen_
ERVARINGEN
_

Klanten ervaringen

Over het algemeen zijn klanten van Engie energie erg positief over het bedrijf. Het overstappen gaat snel en probleemloos zonder poespas. Ook wordt de klantenservice erg goed bevonden. Klanten worden snel en goed geholpen. De prijs wat je bij Engie energie betaalt is ook iets wat de klanten enorm waarderen. Je krijgt goedkope groene stroom en gas tegen een zeer laag tarief. 

Ik ben zeer tevreden over de energieproducten van Engie energie en inmiddels al enkele jaren vaste klant. Ook krijg ik steeds opnieuw een passende aanbieding als het einde van mijn jaarcontract weer in zicht komt. TOP!
Klant avatar 5

SandraKlant

Nu enkele maanden klant en tevreden over de gang van zaken bij Engie energie energie. Het bedrijf regelde de overstap van mij en die is probleemloos verlopen. Ik betaal nu ook nog eens een stuk minder aan energiekosten.
Klant avatar 2

NiekKlant

Met mijn energie voorkeuren kwam Engie energie als een van de goedkoopste aanbieders naar voren. Omdat ons contract na drie jaar eindelijk was afgelopen konden we overstappen naar een energie-jaarcontract.
Klant avatar 4

MaartenKlant

Welke energieproducten heeft Engie energie?

Engie energie is een steeds groter wordende naam op de energiemarkt. Naast dat ze hun klanten goedkope groene stroom en gas bieden, hebben ze ook een hoop andere energieproducten in de etalage.

Zo kan je bij Engie ook terecht voor zonnepanelen. Op hun website staat een tool waarmee je direct kan zien of je dak geschikt is en hoeveel panelen er op passen. Daarnaast zie je direct wat dat je gaat opleveren. Ook kan je Engie inschakelen als je je huis wilt isoleren en bieden ze warmtepompen aan.

Een ander product wat je kan afnemen bij Engie energie is een Nest Thermostat E, zo kan je makkelijk je energie regelen. Daarnaast kan je voor HR-ketels, laadpalen en LED verlichting terecht bij Engie energie.  

Wat zijn de voordelen van Engie energie?

Omdat Engie energie zich niet alleen op stroom en gas richt, kan je door andere producten af te nemen een hoop korting krijgen. Wanneer je naast de 100% groene stroom en gas ook zonnepanelen afneemt krijg je een fikse korting.

Daarbij krijg je bij je eindafrekening geld terug. Dit wordt berekend op de hoeveelheid stroom die jij op je dak hebt opgewekt. Zo krijg je dus het aantal kWh wat je oplevert terug op je rekening.

Wanneer je dus producten van Engie energie met elkaar bundelt, ben je een stuk goedkoper uit als bij andere energiemaatschappijen. 

Wat zijn de nadelen van Engie energie?

Engie energie heeft naast voordelen ook een klein nadeel. Wanneer je je inschrijft voor een nieuwsbrief kan je gebeld worden door het bedrijf. Echter kan je je gemakkelijk afmelden. Zo wordt je dus niet meer telefonisch lastig gevallen. Daartegenover staat dat klanten over het algemeen zeer tevreden zijn over de producten en diensten die Engie energie levert. 

Is Engie een duurzaam energiebedrijf?

Engie energie heeft er een sport van gemaakt om zo duurzaam mogelijk te zijn. De gas en stroom die zij leveren zijn 100% groen. Omdat deze producten zeer duurzaam zijn, weet je zeker dat je ook een goede bijdrage levert aan de natuur.

Naast het leveren van deze groene basisproducten zijn er ook een hoop andere energieproducten die zij leveren aan hun klanten. Je kan bij Engie namelijk ook terecht voor je zonnepanelen, warmtepompen, Nest thermostaten, Hr-ketels, laadpalen en zelfs LED verlichting.

Zo kan je je huis zo duurzaam mogelijk maken en dat levert minder energiekosten op.  

Kan ik na het vergelijken direct overstappen?

Wanneer je wil overstappen naar Engie energie kan je er voor kiezen om dit versneld te doen. Zo kan je dus binnen 24 uur al aangesloten zijn bij Engie energie. En zij regelen verder alles voor je. Zo hoef je dus zelf niets te doen en kan je alles lekker loslaten.  

Waarom je duurzame energie van energieleverancier vandebron moet kiezen.
Hoelang is de looptijd van stroom die je vergelijkt?

Stap jij vandaag ook over?

Wij hebben inmiddels al honderden klanten geholpen!