Bespaar energie met Energie Direct energie…

Energiedirect heeft als slogan ‘meer dan alleen een scherpe prijs’. En dat maken ze ook zeker waar. Want bij Energiedirect ben je zeker van de scherpste prijs wanneer je stroom en gas bij hen afneemt. Energiedirect behoort al jaren tot de goedkoopste energieleveranciers van ons land.

Jouw energiewensen maken het verschil
Welk bedrijf is gespecialiseerd in zonnepanelen_
ERVARINGEN
_

Klanten ervaringen

Energiedirect krijgt van klanten gemiddeld een 7 van hun klanten. Consumenten zijn vooral tevreden over de levering van de energie. Dit is snel en gemakkelijk geregeld. Ook scoort de service hoge ogen. Heb jij een probleem met je energie of een andere vraag? Bij Energiedirect wordt je snel geholpen door de klantenservice. Maar de hoogste waardering krijgt de prijs.
Deze is bij Energiedirect erg laag.
 

Ik ben zeer tevreden over de energieproducten van Energie direct en inmiddels al enkele jaren vaste klant. Ook krijg ik steeds opnieuw een passende aanbieding als het einde van mijn jaarcontract weer in zicht komt. TOP!
Klant avatar 5

SandraKlant

Nu enkele maanden klant en tevreden over de gang van zaken bij Energie direct energie. Het bedrijf regelde de overstap van mij en die is probleemloos verlopen. Ik betaal nu ook nog eens een stuk minder aan energiekosten.
Klant avatar 2

NiekKlant

Met mijn voorkeuren kwam Energie Direct energie als een van de goedkoopste aanbieders naar voren. Omdat ons contract na drie jaar eindelijk was afgelopen konden we overstappen naar een energie-jaarcontract.
Klant avatar 4

MaartenKlant

Welke energieproducten heeft Energie Direct energie?

Energiedirect heeft als slogan ‘meer dan alleen een scherpe prijs’. En dat maken ze ook zeker waar. Want bij Energiedirect ben je zeker van de scherpste prijs wanneer je stroom en gas bij hen afneemt.

Energiedirect behoort al jaren tot de goedkoopste energieleveranciers van ons land. Je krijgt hier geen dure cadeaus of overbodige extra’s, maar gewoon simpelweg de scherpste prijs voor stroom en gas. Ook vind Energiedirect duurzame energie erg belangrijk.

Wanneer je voor deze energieleverancier gaat ben je goed bezig voor het milieu. Je krijgt namelijk 100% groene stroom. En het leuke hieraan is dat je er niks extra’s voor hoeft te betalen. Ook vinden zij bestaande klanten even belangrijk als nieuwe klanten.

Hierdoor stap je niet alleen voordelig in maar ben je als vaste klante ook altijd voordelig uit.  

Wat zijn de voordelen van Energie Direct energie?

Wanneer je leest over de voordelen van andere Nederlandse energiebedrijven krijg je vaak cadeaus of kortingen als voordeel te zien. Maar bij Energiedirect doen ze niet aan deze tactiek mee.

Ze vinden niet dat ze hun klanten hoeven te paaien met een nieuwe televisie of tablet. De reden dat ze dit doen is dat ze je namelijk altijd een lage prijs garanderen. Omdat ze je weinig late betalen voor je groene energie, hoeven ze dus geen geld te investeren in het aanbieden van cadeaubonnen of televisie. Al deze opschmuck is er dus al vanaf.

Wat je overhoudt is de lage prijs. Daarnaast hebben ze een uitstekende klantenservice en kunnen ze je razendsnel aansluiten wanneer je naar hen overstapt.  

Wat zijn de nadelen van Energie Direct energie?

Als je online op internet gaat zoeken naar nadelen van Energiedirect moet je goed zoeken. Over het algemeen zijn klanten uiterst tevreden over het bedrijf. Ze bieden een goede service, je bent snel aangesloten én je bent gegarandeerd van een lage prijs voor de afname van stroom en gas. Wat wil je nog meer? 

Is Energie Direct een duurzaam energiebedrijf?

Energiedirect is, een garantie voor klanten betreft het vergroten van duurzaamheid. Al sinds 2002 is het bedrijf bezig om er voor te zorgen dat het regelen van je energie eenvoudiger en voordeliger kan.

En daarbij bieden zij dus de garantie van 100% groene stroom. Energiedirect is de goedkoopste leverancier van groene en dus duurzame energie in Nederland. Ze bieden je ook groene stroom van eigen zonnepanelen. Wanneer je goede zonnepanelen op je dak wilt hebben, ben je bij Energiedirect aan het juiste adres.

Je kunt kiezen tussen Zongoed en Zonbeter. Je kan dus de juiste optie kiezen die het beste bij je past. En door deze zonnepanelen aan te schaffen betaal je ook nog eens minder aan energiekosten. Daarnaast geven ze je ook nog eens €250,- klantenkorting.  

Kan ik na het vergelijken direct overstappen?

Wanneer je er voor kiest om over te stappen naar Enegiedirect is dat een fluitje van een cent. Bij Energiedirect kan je er vanuit gaan dat het snel en gemakkelijk geregeld wordt. Zo kun je dus direct na je vergelijking overstappen naar Energiedirect. 

Waarom je duurzame energie van energieleverancier vandebron moet kiezen.
Hoelang is de looptijd van stroom die je vergelijkt?

Stap jij vandaag ook over?

Wij hebben inmiddels al honderden klanten geholpen!