Draag een steentje bij aan de maatschappij

Draag een steentje bij aan de maatschappij

Bekijk de inhoudsopgave van dit artikel

Regelmatig hebben we te maken met mensen die geld inzamelen voor een goed doel, bijvoorbeeld collectanten. Ze collecteren voor goede doelen zoals Kika omdat het goede doel hun aanspreekt en graag een steentje bij willen dragen. 

Concreet doel 

Het is belangrijk een concreet doel voor uzelf te formuleren voor het goede doel waar u voor kiest. Laat mensen de vrijheid zelf te kiezen welk bedrag zij willen doneren; het kan een klein bedrag maar ook een groter bedrag zijn. Als u enthousiast bent over het goede doel, is het vaak ook makkelijker om mensen te overtuigen waarom het goede doel nuttig is. De kans is groter dat zij een donatie zullen geven. 

Informatie 

Naast een concreet doel te formuleren, is het ook belangrijk dat u weet wat geld inzamelen precies inhoudt en op welke manieren u dit kunt doen. U kunt ervoor kiezen om collectant te worden, een actiepagina te starten op internet of een bijeenkomst te organiseren waarbij het doel volledig centraal staat.  

Zelf een goed doel oprichten 

U kunt er ook voor kiezen zelf een goed doel op te richten. U dient dan eerst een duidelijk stichtingsplan op te stellen. Hiermee gaat u naar de notaris die een document opstelt voor de Kamer van Koophandel ter inschrijving. De Kamer van Koophandel dient akkoord te geven. Om meer bekendheid te krijgen, is het noodzakelijk een eigen website op te stellen. Maak een begroting en zorg voor vrijwilligers voor uw goede doel. Als u het CBF-keurmerk aanvraagt, wordt uw stichting sneller serieus gekomen aangezien er al talloze goede doelen bestaan. 

Besparen

actiepaginaformulerengeld inzamelengoed doelmaatschappijmakkelijkmensenovertuigensteentje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar
Bespaar vandaag al op je autoverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over autoverzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van de verschillende auto verzekeringen. Je kunt er direct geld mee besparen en je bent vaak veel uitgebreider verzekerd dan bij je huidige verzekeraar.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je energierekening!
Je hebt zojuist gelezen over energie kosten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van jouw energiekosten. Je kunt er per jaar heel veel geld mee besparen. Zo behalen onze klanten een gemiddelde besparing van maar liefst 367 euro per jaar. Niet mis toch?
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je telefoon abonnement!
Je hebt zojuist over telefoon abonnementen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende telecom aanbieders die er zijn. Je kunt er honderden euro’s mee besparen of de nieuwste mobiele telefoon door scoren.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je zorgverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vergelijking tussen verschillende grote zorgverzekeraars. Op deze manier kun je veel geld op je basis zorg verzekering besparen. Maar ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.
Geld besparen ... ?