Donald Duck + Gratis Winterboek

Donald Duck + Gratis Winterboek

De donkere dagen zijn inmiddels aangebroken. Wat is er tijdens deze dagen leuker dan de Donald Duck. Een tijdschrift dat iedereen kent en waarvan je vast en zeker weet dat je er uren plezier aan beleeft.

Deze keer presenteer ik je daarom de Donald Duck met een gratis Donald Duck winterboek voor een aantrekkelijke prijs. Waarvan de aanbieding slechts beperkt geldig is. Je moet er dus zeker snel bij zijn.

Voor wie is deze Donald Duck aanbieding?

Voor wie is deze Donald Duck aanbieding?

Laten we eerlijk zijn dat de Donald Duck voor iedereen leuk is. Of je nu kind, ouder of inmiddels opa of oma bent. De verhalen zijn altijd spannend en actueel waardoor je er gegarandeerd veel van kunt leren.

Je hebt dit tijdschrift vast al eens uit het tijdschriftenrek van de boekhandel in je handen gehad. Op school gelezen of bij familie en vrienden.

Hoe leuk zou het zijn als jij dit tijdschrift helemaal zelf, als eerste tegen een leuke aanbiedingsprijs in de bus ontvangt. En nu zelfs met een gratis winter boek (zolang deze beschikbaar is).

Aanbieding: Donald Duck met winterboek

Lekker even Donald Ducken met een pakket naar keuze, dat helemaal bij je past. Profiteer nu van extra voordeel, wat je een jaar Donald Duck Plezier gaat opleveren!

Ik wil profiteren van maandelijkse korting en veel extra’s.

Is de Donald Duck nog wel van deze tijd?

Is de Donald Duck nog wel van deze tijd?

Ja, er is geen stripverhalen boek dat actueler is dan de Donald Duck. Daarbij is dit tijdschrift ook nog eens bijzonder interactief en leerzaam. Want zoals je weet gaan ze in dit tijdschrift geen verhaallijn uit de weg.

Dat er goed over de Donald Duck nagedacht is zorgt ervoor dat dit tijdschrift van deze tijd is. En misschien nog wel actueler dan dat deze ooit was.

Donald Duck + Gratis Winterboek
Schuiven naar boven