Doe vandaag nog een providercheck en bespaar!

Doe vandaag nog een providercheck en bespaar!

Ga jij echt geld besparen met een providercheck? Ja, als het aan ons ligt zeker. Of je nu een nieuw energiecontract wilt of juist sneller internet maakt voor ons geen verschil. Wij voeren een check uit. Zodat je precies weet hoeveel jij kunt besparen op je vaste lasten voor energie, telefonie, televisie en mobiele telefonie. Maar dan natuurlijk zonder gedoe of uren over het internet speuren. Dat hebben wij namelijk al lang voor je gedaan.

Je kunt diensten, pakketten en abonnementen eenvoudig met elkaar vergelijken. Het vergelijken van producten is met onze providercheck een kwestie van enkele minuten. Waarbij je absoluut de beste deals van dit moment krijgt. Maar wees er wel snel bij want voor je het weet is jouw voordeel weer voorbij en vis je achter het net.

Dat wij Nederlanders dol zijn op gratis producten, kortingen en andere deals klopt als een bus. Maar waarom vergelijken wij dan zo weinig? Het kan je namelijk honderden euro’s per jaar opleveren. Er zijn zelfs voorbeelden van besparingen hoger dan 445 euro per jaar. Niet mis toch? En dan te bedenken dat het vergelijken je slechts enkele minuten kost.

Maar voor ik je meer vertel over de voordelen en mogelijkheden is iets anders ook heel belangrijk. Je kunt veel voordeel pakken door te vergelijken. Van lagere maandlasten tot een beter product. Maar de voordelen worden doorgaans aan het einde van de contractduur pas uitgekeerd. Reken jezelf dus niet te snel rijk.

Met de providercheck bespaar je met gemak honderden euro’s!

Met de providercheck bespaar je met gemak honderden euro’s!

Wanneer ik weer mag vergelijken ben ik altijd dol enthousiast. Zo heb ik laatst nog geswitcht van een energiebedrijf met een korting van 233 euro per jaar. Lekker toch! Dit voordeel kan jij ook pakken. En niet alleen door energie te vergelijken. Er zijn ook veel andere producten die je geld kunnen besparen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan televisie, internet en bellen. Beter bekend als de alles-in-1 pakketten die er zijn. Of je mobiele telefoon abonnement die ten einde van de contractduur loopt.

Voor je het weet bespaar je dus honderden euro’s in slechts enkele minuten tijd. Maar je moet er wel heel snel bij zijn leert onze ervaring. Zeker in deze tijd wijzigen de energie aanbiedingen iedere dag en soms wel vaker dan dat. Je wilt jouw perfecte deal niet mislopen. Bij televisie is dit iets minder van toepassing.  

De vergelijkingen die wij maken hebben wij met zorg en aandacht samengesteld. Zo ben je er zeker van dat jij de beste deals krijgt waarop wij geen enkele invloed hebben. 

In ons database staan tientallen providers waarop je een providercheck kunt uitvoeren. Het checken van al deze providers kost overigens maar enkele minuten. Waarbij de providers geheel zelf de aanbiedingen in beheer en de hand hebben. 

Met de providercheck aan de slag?

Met de providercheck aan de slag?

Het klinkt een stuk lastiger dan het is om met de providercheck aan de slag te gaan. Zo hebben wij de check gemakkelijk en overzichtelijk gemaakt. Geef je in enkele seconden je voorkeuren aan ons door en kan het vergelijken beginnen. Waarbij je kunt denken aan de energie voorkeuren, internet snelheid of het aantal televisie zenders die je wilt. En bij mobiele telefonie abonnementen is vooral het aantal belminuten en mb’s van je internetbundel. 

Het is dus handig te weten hoeveel je verbruik is en wat je nodig hebt. Zo voorkom je dat je een te grote bundel koopt die je uiteindelijk niet gebruikt. Of misschien wel een te kleine bundel waardoor je geld moet bijbetalen. Dat zou bij een nieuw contact zonde zijn.

Hoe haal je met de providercheck extra voordelen?

Hoe haal je met de providercheck extra voordelen?

Je ziet het steeds vaker dat je extra korting kunt krijgen door te combineren. Dit is mogelijk door de vele samenwerkingen die providers met elkaar hebben. Bij een providercheck houden wij hier ook rekening mee tijdens een check. Op die manier kun je de kosten voor je abonnementen nog verder gaan verlagen. Tot tientallen euro’s per maand.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan een alles-in-een pakket. Deze is veel goedkoper dan wanneer je alles los wilt kopen. Maar ook aan samenwerkingen tussen providers geven je mogelijk recht op korting. Het meest recente voorbeeld is vodafone en ziggo die onder een bedrijfsnaam werken. 

Doe vandaag nog je providercheck en profiteer van hoge kortingen!

Doe vandaag nog een providercheck en bespaar!
Schuiven naar boven