Doe mee met wekelijkse marktonderzoeken.

Doe mee met wekelijkse marktonderzoeken.

Met marktonderzoeken help je producenten hun producten verbeteren en kun je jouw mening sterk maken voor een groter geheel. Maar dat is lang niet alles want jouw mening is ook geld waard.

Met welke marktonderzoeken je geld kunt verdienen, kans kunt maken op een cadeaubon of andere leuke extra’s vergelijk je op onze website. Daarbij is meedoen met marktonderzoeken ook een leuke bezigheid die je wel serieus moet nemen. Daar gaan de onderzoek centra’s dan ook vanuit. Het soort marktonderzoeken variëren geregeld. Waarbij ook het soort mensen waar ze naar opzoek zijn per keer verschilt. Die doelgroep stellen ze dan ook nauwkeurig samen om een zo eerlijk mogelijke beoordeling te krijgen.

Een marktonderzoek is anders dan de reguliere enquetes die iedereen wel kent. Bij een marktonderzoek worden namelijk persoonlijke gegevens in de vragenlijst verwerkt. Het is hierdoor mogelijk om de juiste doelgroep beter te verifiëren.

Wat is een marktonderzoek precies? 

Wat is een marktonderzoek precies?

Marktonderzoek betekent dat een bedrijf in kaart gaat brengen wie zijn concurrenten zijn, of er al vergelijkbare producten of diensten op de markt zijn, welke behoeftes de klanten hebben en welke nieuwe ontwikkelingen er zijn op het vlak van bepaalde diensten of producten.

Dit doen ze door middel van een groep mensen vragen te stellen of producten te laten testen. Er zijn verschillende websites waarop je je kan aanmelden. Je vult dan een profiel in en aan de hand daarvan word je uitgenodigd om aan bepaalde onderzoeken deel te nemen.

Je kan makkelijk meedoen vanachter je eigen telefoon, tablet of laptop, al kan het wel zo zijn dat je wordt gevraagd om op een locatie deel te nemen aan een onderzoek. Je wordt vervolgens betaald voor de onderzoeken waaraan je hebt meegedaan. 

Blijven mijn gegevens altijd anoniem?

Blijven mijn gegevens altijd anoniem?

We snappen dat je misschien je twijfels hebt bij marktonderzoek, want in hoeverre blijven je gegevens anoniem? Wat dat betreft hebben we goed nieuws, meedoen aan marktonderzoeken is namelijk volkomen anoniem. Je gegevens worden anoniem verwerkt en opdrachtgevers krijgen geen inzicht in jouw persoonsgegevens.

Na het meedoen aan een onderzoek worden jouw persoonsgegevens weer gewist uit het bestand en is er niks meer van jouw gegevens terug te vinden. Wat ook heel fijn is bij zo’n marktonderzoek is dat je zelf ook altijd inzicht krijgt in het doel van het onderzoek waar je aan mee doet.

Zo weet je precies waar je antwoorden voor gebruikt gaan worden en hoef je je niet af te vragen wat ze nou precies met die antwoorden gaan doen. 

Waarom krijg ik geld voor deelname?

Waarom krijg ik geld voor deelname?

Je krijgt betaald om mee te doen aan een marktonderzoek omdat jouw mening van groot belang is voor een bedrijf. Marktonderzoek helpt om een bedrijf draaiende te houden en daar willen ze graag voor betalen.

In de meeste gevallen meld je je aan op een speciale site voor marktonderzoek. Deze sites worden door bedrijven ingehuurd om marktonderzoeken te regelen.

Het bedrijf dat antwoorden wil maakt een vragenlijst en de website waar jij je op hebt aangemeld legt deze vragenlijst vervolgens aan jou voor. Het is geen ingewikkeld concept, je vult een vragenlijst in en krijgt daar geld voor. Het is dus een vrij makkelijke manier om geld te verdienen. 

Is meedoen aan een marktonderzoek iets voor mij? 

Is meedoen aan een marktonderzoek iets voor mij?

Ondanks dat het een vrij makkelijke manier is om geld te verdienen zijn er wel een paar dingen waar je even bij stil moet staan voor je begint. Hoeveel je uitbetaald krijgt hangt altijd samen met de hoeveelheid vragen en de tijd die je met het onderzoek bezig bent.

Sommige vragenlijsten kunnen best wel wat van je tijd in beslag nemen en de manier waarop de vragen gesteld zijn zorgt er ook voor dat je niet zomaar willekeurig wat aan kan klikken.

Je moet er dus wel echt tijd voor hebben. Sommige aanbieders betalen niet alleen uit in geld, maar soms ook in prijzen of kortingsbonnen. Aan jou om te bepalen of je het ziet  zitten om op zo’n manier uitbetaald te worden.


Veel geld verdienen met een marktonderzoek?

Beste producten

Je hebt zojuist gelezen over marktonderzoeken. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van marktonderzoeken en de verdiensten. Zo weet je direct hoeveel geld jij kunt verdienen of kans maakt op een cadeau bon die je bij een webwinkel kunt besteden. 

Profiteer direct van online verdiensten …

  • Binnen 2 minuten een uniek aanbod marktonderzoeken. 
  • Je vergelijkt meer dan 7 onderzoeksbedrijven en verschillende producten.
  • Verdien tot honderden euro’s per jaar met marktonderzoeken en deelname.
  • Begin vandaag al met geld verdienen, het is 100% gratis en onafhankelijk!!!
  • Wij vergelijken dagelijks voor honderden bezoekers het aanbod.

Na een bezoek aan onze website verdienen huishoudens  honderden euro’s per jaar met marktonderzoeken. Het kan dus echt, online geld verdienen. Kijk welke tijdelijke marktonderzoeken wij voor jouw hebben.

Verdien vandaag nog met marktonderzoeken


 

Marktonderzoek blog

cadeaubondienstrenmarkt onderzoekmarkt onderzoekenmarktonderzoek geld verdienenmarktonderzoekenonderzoekover een marktonderzoek

4 Comments

  • Ik heb mij na het maken van de vergelijking aangemeld. Ben benieuwd wat het mij zal brengen. Voor nu eerst afwachten op goedkeuring. Duurt geloof ik enkele dagen.

  • Dit is echt nieuw voor mij dat er op deze manier geld of een vergoeding verdiend kan worden. Kan iemand mij vertellen of dit echt zo is? Ben met dit soort dingen altijd een beetje terughoudend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar
Bespaar vandaag al op je autoverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over autoverzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van de verschillende auto verzekeringen. Je kunt er direct geld mee besparen en je bent vaak veel uitgebreider verzekerd dan bij je huidige verzekeraar.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je energierekening!
Je hebt zojuist gelezen over energie kosten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van jouw energiekosten. Je kunt er per jaar heel veel geld mee besparen. Zo behalen onze klanten een gemiddelde besparing van maar liefst 367 euro per jaar. Niet mis toch?
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je telefoon abonnement!
Je hebt zojuist over telefoon abonnementen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende telecom aanbieders die er zijn. Je kunt er honderden euro’s mee besparen of de nieuwste mobiele telefoon door scoren.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je zorgverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vergelijking tussen verschillende grote zorgverzekeraars. Op deze manier kun je veel geld op je basis zorg verzekering besparen. Maar ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.
Geld besparen ... ?