De elektronicaverzekering van nowinsure.com

De elektronicaverzekering van nowinsure.com

Wanneer je jouw elektronica iedere dag gebruikt is het goed dat deze verzekerd zijn. Dat verzekeren regel je eenvoudig bij nowinsure. Je kunt bij dit bedrijf veel elektronica soorten verzekeren. Van de laptop, camera tot aan een televisie. Zo weet je dat het altijd goed komt als je elektronica.

Een elektronicaverzekering afsluiten heeft een aantal goede voordelen. Zo kun je elektronica zorgeloos gebruiken en genieten. De verzekering zelf kost niet veel geld en is mogelijk voor elektronica dat jonger is dan 12 maanden na de aankoop. Sluit je de verzekering af? Dan heb je 14 dagen bedenktijd. De verzekering is bovendien iedere maand opzegbaar. Je hoeft dus geen jaar verplicht uit te zitten. Of je nu particulier of een zakelijke gebruiker bent.

Wanneer ik op de website kijk zie ik dat er veel verschillende soorten elektronicatie verzekerd kunnen worden. Van een laptop, telefoon, radio tot aan die VR bril of de playstation. Je kunt het zo gek niet bedenken. Waarbij de maandelijkse premie geheel afhankelijk is van wat en hoeveel je verzekerd wilt hebben.

Doordat deze verzekeraar zich volledig richt op elektronica ligt hier ook de expertise voor eventuele reparatie, uitkering van een vergoeding of andere passende oplossingen. Zo hanteren ze een no-nonsense aanpak met kennis.

De klantenservice is goed bereikbaar voor vragen of om je schade te melden. Dat is een groot pluspunt waardoor je zorgeloos aan de slag kunt met wat je voor ogen hebt. Is een schade snel geregeld en kun je tevreden door.

Een elektronicaverzekering voor de fotograaf tot professioneel gamer of webdesigner. 

Een elektronicaverzekering voor de fotograaf tot professioneel gamer of webdesigner.

Ook voor zakelijke klanten is een goede verzekering voor elektronica een absolute aanrader. Met een verzekering kun je werknemers meer vrijheid geven. Je hoeft niet voortdurend toe te zien hoe ze met apparatuur omgaan of bang te zijn dat er iets kapot gaat. Dat zorgt voor veel productiviteit en minder zorgen.

Enkele apparaten die je kunt verzekeren heb ik voor het gemak hieronder geplaatst. Daardoor heb je direct inzichtelijk welke mogelijkheden er zijn. 

  • Het verzekeren van een mobiele telefoon
  • Een laptop, chromebook of Macbook verzekeren
  • De spiegelreflex of systeemcamera verzekeren
  • Een Smartwatch of VR-bril verzekeren
  • Die televisie, laptop of koptelefoon verzekeren

Daarnaast kun je altijd contact met deze verzekeraar opnemen als je specifieke wensen of vragen hebt voor het verzekeren. In sommige gevallen kunnen ze ook maatwerk verzekeringen leveren.

Verzekerd voor schade, diefstal of beide!

De elektronicaverzekering van nowinsure.com

Met de elektronicaverzekering ben je vrij om te verzekeren wat je belangrijk vind. Of dit nu schade, diefstal of beide is. Je kunt het in de berekening aangeven wat je precies verzekerd wilt hebben. Waarna je direct te zien krijgt wat de mogelijke kosten zijn dankzij de kosten calculator.

Het verzekeren van dure producten is steeds populairder. Dit komt omdat computers, telefoons en andere apparatuur steeds kostbaarder worden. Je betaald voor een beetje telefoon of laptop al snel een paar honderd tot meer dan duizend euro.  Zulk apparatuur wil je gewoon goed verzekerd hebben toch?

In vergelijking met huidige verzekeringen voor inboedel of buiten de deur heb je vaak niet de dekking voor elektronica afzonderlijk, krijg je vaak een ongekend lage vergoeding of geldt een eigen risico van een paar honderd euro’s. Dit eigen risico kun je hier ook samenstellen en is afhankelijk van het product. Daarmee is deze verzekering ook hierin bijzonder voordelig.

Is deze verzekering nieuw voor consumenten?

Is deze verzekering nieuw voor consumenten?

Het concept waarmee elektronica verzekerd kan worden is niet nieuw. Het moederbedrijf van deze verzekeraar deed het al voor winkels als BCC, Leapp en Amac. Waar je bij de aankoop van elektronica voor een kleine prijs kunt verzekeren. 

De verzekeraar scoort een 8,2 van de 10 stemmen. Een bijzonder goede score van klanten die deze verzekering al hebben ervaren.

De elektronicaverzekering van nowinsure.com
Schuiven naar boven