De 3 perfecte deals tijdens de corona crisis.

De 3 perfecte deals tijdens de corona crisis.

Wat een ellende dat thuiszitten. Ja toch? Daarom hebben wij de perfecte deals voor tijdens de corona crisis voor je op rij gezet. Handig en meer dan welkom nu de muren komen inmiddels op je af en je tegen je partner heb je al enkele weken weinig nieuws te vertellen hebt.

Je bent misschien toe aan wat gezelligheid in huis of kan nu prima een tijdschrift, goed boek of die netflix aanbieding gebruiken. Daar heb ik voor gezorgd en je kunt er via dit blog direct naartoe klikken om te profiteren. Zo heb je altijd wat te doen en breng je de gezelligheid zeker in huis. Samen voor de buis of met een kop koffie aan de eetkamertafel. Lijkt je dit wat? Dan moet je zeker verder lezen.

Laten wij beginnen met een leuk tijdschrift. Het is een van de meest belangrijke dingen op dit moment om even niet aan corona te hoeven denken. Want zodra jij je facebook, twitter of misschien wel je instagram account opent zul je daar waarschijnlijk over lezen. Een goed tijdschrift brengt je even terug naar hoe leuk dingen kunnen zijn. Van de leukste roddels, weetjes tot puzzels en informatie over onderwerpen die je echt kunnen inspireren en afleiden.

Koop tijdschriften met hoge korting en een proeftijd tijdens de corona crisis.

Koop tijdschriften met hoge korting en een proeftijd tijdens de corona crisis.

Je hebt een tijdje terug misschien wel wat tijdschriften opgezegd. Dan is dit hét moment om opnieuw te profiteren van een leuk tijdschrift met korting. En die ga je zeker vinden bij 123 tijdschrift. Bij deze leverancier ga je jouw favoriete tijdschrift zeker vinden. Ze hebben meer dan 500 titels en de leukste aanbiedingen die in deze coronatijd zeker van pas komen. Je kunt bijvoorbeeld een proefperiode voor een tijdschrift afsluiten of gebruik maken van een hoge korting. En dat zonder direct verplicht te zijn om lid te worden.

Wanneer je denkt alles op internet te kunnen vinden heb je het echt mis. Want de beste actialiteiten staan zeker in een tijdschrift en lees je niet zomaar online. Dan heb ik het natuurlijk over informatie over onderwerpen waar je interesse in hebt. Of dit nu roddels, auto’s of natuur en fotografie is. Dat maakt echt niet uit.

Ga eens naar de website en kijk rond. Dat kost je uiteindelijk helemaal niets maar geeft je wel een goede indruk van wat er te koop is. Al zou het alleen maar voor deze periode van thuiszitten, werken en veel tijd samen doorbrengen zijn. 

Tijd om de leukste games te spelen tijdens de corona crisis.

Tijd om de leukste games te spelen tijdens de corona crisis.

Je bent misschien wat minder in voor een goed tijdschrift. Dan kan gamen je misschien wel blij maken. Daarom verwijzen wij je graag door naar de UBI webwinkel waar je prachtige aanbiedingen kunt vinden om de dagen door te komen. Van de nieuwste games tot games met hoge kortingen. 

Naar wat voor games ben jij op zoek. Laat mij er een aantal aan je voorstellen. Wat dacht je van de game Farcry of een formule 1 race game. Ben je meer van het bouwen dan kun je denken aan de game Anno serie. Waarbij je volledig kunt bouwen aan je eigen stad. Wat je favoriete game ook is, er is altijd wel een leuke aanbieding voor je bij. Maar dan moet je wel via deze link naar de website gaan om te kunnen profiteren. Want anders krijg jij alleen de standaard aanbiedingen die iedereen krijgt te zien en dat zou zonde zijn.

Ben jij een gamer? Sla dan je slag op de UBI website. Je profiteerd gegarandeerd van unieke kortingen die je nergens anders zal vinden. Bovendien kun je direct spelen doordat de games als download worden aangeboden. Mits dit anders aangegeven is.

Kies je liever voor televisie?

Kies je liever voor televisie?

Als je jouw favoriete tijdschrift of game al lang in huis hebt kan alleen televisie je misschien nog wat verblijden tijdens deze dagen. Kies dan voor alles dat televisie je te bieden hebt met Canal Digital. Je krijgt een veelzijdige applicatie waarmee je op alle apparaten in huis televisie kan kijken vanaf jouw abonnement.

Ben je een nieuwe klant? Dan kun je de eerste maand gratis kijken en kennismaken met Canal Digital, door op deze aanbieding te klikken

De applicatie van Canal Digital werkt heel soepel op alle apparaten. Of je nu televisie wilt kijken vanaf een tablet, telefoon of gewoon via televisie. Een groot voordeel is bovendien dat deze applicatie op de meeste televisies al voorgeïnstalleerd is. Alleen nog even controleren of deze up-to-date is dus.

Veel plezier en geef gerust leuke aanvullingen via het reactieformulier. Laten we het voor elkaar wat gezelliger maken met de beste tips!

De 3 perfecte deals tijdens de corona crisis.
Schuiven naar boven