Blijvend meer zelfvertrouwen

Blijvend meer zelfvertrouwen

Dit keer even wat anders, namelijk over het krijgen van zelfvertrouwen. Zeker in deze tijd is een gezond portie zelfvertrouwen ontzettend belangrijk. Je hebt het nodig om uiteindelijk met beide benen op de grond te kunnen staan. Te zijn wie je echt bent en om te bereiken wat je voor ogen hebt. Vind jij ook dat je gebrek aan zelfvertrouwen hebt? Lees dan met mij mee.

Ik was laatst op een verjaardag. Normaal heb ik echt geen problemen met zijn wie ik echt ben. Maar dit keer was dat anders. Je moest er zelf je drinken pakken. Het was er druk en het drinken, de nootjes als chips waren ook nog eens midden in de kamer geplaatst. Het gevoel dat ik nagekeken zou worden. Op de een of andere manier hield mij dat tegen. De reden dat ik eens ging nadenken of ik echt wel zo veel zelfvertrouwen hebt als ik zelf dacht. Nou nee dus! Ik kon ook wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken.

Na een zoektocht op internet kom je van alles tegen. Maar niet iets wat je zelf kunt doen en ook nog eens werkt. Maar een troost, het stopte mijn zoektocht niet. En daar kwam de cursus blijvend meer zelfvertrouwen op mijn pad. Was dit mijn redding?

Ik stap niet zomaar in een nieuwe cursus. Het moet voor mij uiteindelijk wel iets brengen. En na wat verder gelezen te hebben was ik steeds enthousiaster. En weet je waarom?

Blijvend meer zelfvertrouwen is gericht op het dagelijkse leven, de momenten waarin jij zelfvertrouwen kunt gebruiken.

De cursus zorgde ervoor dat ik mijn zelfvertrouwen “die ik overigens niet dacht echt kwijt te zijn” in korte tijd heb teruggevonden. Het is fijn dat er een methode is die op de dagelijkse momenten inspeelt. Geen gebakken lucht dus. Met de cursus heb ik echt geleerd dat ik achter mijn keuzes kan en mag staan. Het zorgt er tot op de dag van vandaag voor dat ik niet meer hoeft te twijfelen over de keuzes die ik maak. Dat geeft veel rust.

Met de cursus werk je op een praktische manier toe naar wie je bent. Hoe jij jezelf echt kunt zien. Als ik er nu op terugkijk is dat best grappig. Het zijn vaak zulke voor de hand liggende dingen.

Wat mij vooral duidelijk is geworden, weinig zelfvertrouwen is niet wie je bent. Maar meer hoe je ergens tegenaan kijkt. Het inzicht dat je mist op sommige momenten waardoor je aan het twijfelen gaat.

Het is er dus echt op gericht om je verder te helpen. Om te laten zien dat je echt wel wat waard bent en net zo goed bent als de ander. De cursus is zo efficiënt dat er op dit moment van schrijven zelfs meer dan 15.000 cursisten mee aan de slag zijn.

Blijvend meer zelfvertrouwen is opgezet door een professional op het gebiedt van vertrouwen en coaching.

Dat de cursus zo efficiënt is kan ook niet anders. De cursus is vanaf de eerste stap door een echte professional uit het vak opgezet. Zo is Frank de Moei een erkende coach die al meer dan 25 jaar in het vak zit. De reden dat hij de online cursus om blijvend meer zelfvertrouwen heeft opgezet liegt er dan ook niet om. Zo kan Frank de Moei met de cursus ineens duizenden mensen meer zelfvertrouwen geven. Waar er in de praktijk slechts ruimte is voor enkele tientallen per dag.

En naast de cursus blijvend meer zelfvertrouwen, die mij heel veel heeft gebracht is er nog meer wat je moet weten.

Zo krijg je er een aantal praktische e-books gratis bij. En je raadt het nooit. Maar ook deze digitale boeken staan volledig in het teken van meer zelfvertrouwen.

Dit krijg je bij de cursus blijvend meer zelfvertrouwen, zodat jij jezelf nog beter kunt leren wie je bent.

En de cursus op zichzelf is niet alles wat je krijgt. Je krijgt ook een drie-tal handige e-books die ook in het teken staan van zelfvertrouwen, kracht en je eigen weg volgen. Ze sluiten dan ook prima aan op wat je leert, handig!

Gratis Bonus #1: Het e-boek Inzicht in je Kracht!
(Waarde: € 25,–)

56 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering: Tien redenen waarom je doel nog niet is bereikt. De enige echte weg naar verandering. Meer inzicht in je uitdaging. Het geheim van een goede basis. Stel je succes niet langer uit. De drie beste tips voor een ontspannen leven. Pluk de dag. Positiever denken. Wat we eigenlijk willen. Creëer blijvend Zelfvertrouwen. De juiste mentaliteit voor succes. In je passie ligt je kracht (en nog veel meer…)

Gratis Bonus #2: Het e-boek Je bent prima zoals je bent!
(Waarde: € 25,–)

84 Pagina’s over zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen: Hoe kom je af van je onzekerheid? Van zelfkritiek naar zelfvertrouwen. Stop je schuldig te voelen! Waarom moet je zoveel van jezelf? Heb jij te hoge verwachtingen van jezelf? Ik ben goed zoals ik ben! 7 Mythen over zelfvertrouwen. Meer respect voor jezelf. Wees trots op jezelf. Gun jezelf het allerbeste. Een positief zelfbeeld ontwikkelen doe je zo. Test je zelfvertrouwen. (En nog veel meer…)

Gratis Bonus #3: Het e-boek Volg je eigen weg.
(Waarde: € 25,–)

64 Pagina’s over doen wat je wilt, wat anderen ook zeggen: Kwetsbaar opstellen – goed of slecht? Ik wil veranderen, maar weet niet hoe. Werk aan je sterke punten niet je zwakke kanten. Waarom kan ik geen nee zeggen? Ben je egoïstisch als je voor jezelf kiest? Altijd aardig gevonden worden werkt niet. Ik wil geaccepteerd worden! Stop jezelf te vergelijken. Assertief worden. Zo overwin je verlegenheid. Doen wat je wilt – wat houd je tegen? (En nog veel meer…)

Blijvend meer zelfvertrouwen
Schuiven naar boven