Bezoek de talentendienst voor reparaties

Bezoek de talentendienst voor reparaties

Alles gaat wel een keer stuk. Vooral als u aan gebruiksvoorwerpen denkt. Het repareren van gebruiksvoorwerpen kan erg duur zijn. Toch zijn er genoeg manieren om hier op te besparen op kleine reparaties.  
 
Vaak als u naar de winkel gaat, vallen de kosten hoger uit dan u hoopt. De kosten zijn hoog omdat het winkelpand betaald moet worden maar ook het personeel. Slim is om in uw eigen omgeving even rond te vragen wie er handig is. Uw buurman, uw zwager of de beste vriend van uw vriendin. Wanneer uw sociale kring niet zo groot is, kunt u naar bijeenkomsten gaan die speciaal gericht zijn om dingen te maken.  

Repareren is beter dan weggooien 

Een nieuw fenomeen is het Repair café. Dit betreft een nationaal concept. Het gebeurt op meerdere plekken in Nederland. Het Repair café vindt u vaak in een wijkcentrum of andere buurtcentrum bij u in de buurt. Een Repair café is een repareerbijeenkomst georganiseerd voor een bepaalde buurt. 
 
Vaak wonen er namelijk meer mensen die handig zijn in de buurt dan u denkt. Deze talenten zijn verzameld en bundelen samen de krachten bijeen om gebruiksvoorwerpen te maken.  

Dit café heeft ook een doelstelling en dat is: “Gebruiksvoorwerpen maken in plaats van weggooien”. Naast de milieubewuste functie heeft het ook een positief effect op de sociale cohesie in de buurt.  

Laat het maken 

U kunt naar deze bijeenkomsten gaan om kleine dingen te laten maken. Denk aan een broodrooster die niet meer werkt of een stoelpoot die te los zit.  

Besparen

bepaalde buurtbuurtgerichtkostenreparatiereparatiestalententalentendiensttalentendienstenweggooienwinkelpand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar
Bespaar vandaag al op je autoverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over autoverzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van de verschillende auto verzekeringen. Je kunt er direct geld mee besparen en je bent vaak veel uitgebreider verzekerd dan bij je huidige verzekeraar.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je energierekening!
Je hebt zojuist gelezen over energie kosten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van jouw energiekosten. Je kunt er per jaar heel veel geld mee besparen. Zo behalen onze klanten een gemiddelde besparing van maar liefst 367 euro per jaar. Niet mis toch?
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je telefoon abonnement!
Je hebt zojuist over telefoon abonnementen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende telecom aanbieders die er zijn. Je kunt er honderden euro’s mee besparen of de nieuwste mobiele telefoon door scoren.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je zorgverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vergelijking tussen verschillende grote zorgverzekeraars. Op deze manier kun je veel geld op je basis zorg verzekering besparen. Maar ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.
Geld besparen ... ?